Eftar 50 Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Czołem. Czy kupno termopadów o grubości 1.25 mm poza Chinami jest możliwe? Potrzebuje wymienić je przy dyskach SSD a zgodnie z instrukcją Asusa ta grubość jest używana. Czy może skierować się ku opcji 1.5 mm i jakość to będzie? Z poważaniem, Eftar Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3612 Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 1.25mm nie znajdziesz w EU, jakieś Kritical pads są z US ale w chorych pieniądzach. Sam zastosował bym bardziej plastyczne pady 1.5 mm, taki do stosowania na nierównych powierzchniach https://www.angela.pl/p7379,phobya-thermalpad-120x20x1-5mm.html Chyba w EVGA SC2 1080TI miały być pady 1.25 a ja wsadziłem te właśnie 1.5 i wszystko ładnie działało. Inna sprawa, że SSD to nie GPU, marne szanse, że będzie wbijało takie temperatury. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts