Unleay 1 Napisano 8 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 (edytowane) Witam, Dzisiaj zakupiłem monitor OLED podany w tytule. Problem polega na tym, że po zrestartowaniu komputera za każdym razem pokazują mi się takie białe paski na monitorze. Musze wyjąć i włożyć kabel z powrotem, żeby działało. Sprawdziłem na innych kablach - ten sam efekt, na innym monitorze wszystko ok. Link do filmiku: Edytowane 8 Listopada 2023 przez Unleay Cytuj Link to post Share on other sites
Kisiel1314 155 Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 W sensie na innych kablach sprawdzałeś na HDMI i DP? jeśli tak to wina matrycy. Sprawdż porty hdmi i dp Sprawdż też wszystkie częstotliwości od 60 hz do 240hz i sprawdzaj czy będzie to samo Jesli tak to martyca i czeka Cię na zwrot. Cytuj Link to post Share on other sites
Unleay 1 Napisano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 Na reddicie znalazlem ludzi majacy podobny problem. Jedna zmiana ustawien i wszystko wraca do normy. Np zmienie odswiezanie albo wlacze wylacze VRR i jest okej. Zaktualizowalem sterowniki i problem ustapil. Jak po weekendzie nic sie nie zmieni to odsylam, dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts