skapskiadi 870 Napisano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Hej wszystkim, posiadam Xiaomi Redmi Note 4 w wersji z prockiem Mediatek. Potrzebuję zainstalować aplikację IRL Pro jednak w sklepie Play jest informacja, że nie będzie działać na tym urządzeniu. Dla porównania na Redmi 9A działa bez problemu, mimo, że z tego co wiem jest słabszy i mają tyle samo RAMu. Stawiam, że wersja androida jest za stara i dlatego nie chce przejść. Ktoś wie może jakiego nowszego androida powinienem wgrać żeby telefon działał prawidłowo? Najlepiej jakąś czystą instalkę bez całego syfu, nie jest to mój główny telefon i zależy mi jedynie by bateria trzymała możliwie najdłużej i odpaliła się ta apka, reszta jest mi obojętna Z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 - zainstalować ręcznie plik apk - ściągnąć starszą wersję aplikacji, która działała na androidzie, którego masz. Ktoś wie może jakiego nowszego androida powinienem wgrać - najlepiej najnowszego v13 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 https://forum.xda-developers.com/f/xiaomi-redmi-note-4-mediatek-roms-kernels-reco.5784/ Możesz sobie przejrzeć tematy. Miałem polecać LineageOS bo chyba mój ulubiony ale widzę że ma sporo bugów w wersji na MTK. Ogólnie na przyszłość polecam telefony ze Snapdragonem, o wiele lepsze wsparcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts