Fiszek 70 Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam Proszę o pomoc z powracającymi błędami, wywalaniem do pulpitu itp. Co się dzieje/działo: Dota2 - Crash-e, wywali do pulpitu co jakiś czas. Xcom2 - częsty błąd "gls running==1" nie wiem czy istotne ale piszę Infection free zone - tutaj jest dramat wywala grę po 2dniach grania w niej. Najczęściej program przestał działać, rzadziej blue screen "Page fault in nonpaged area" źródło problemu BHDrvx64.sys Co zorbione: Sprawdzałem RAM memtestem najnowszym możliwym 0 błędów Dysk SSD raczej ok Innych problemów brak kom działa ok Temperatury ok Doradźcie proszę co mogę sprawdzić zrobić? 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz 2.59 GHz ram 16,0 GB WIn 10 full zaktualizowany GTX 970 Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez Fiszek Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Podgląd zdarzeń i skojarz błędy z czasem kiedy wywalało. Gry oczywiście legal ? Od kiedy tak się dzieje? Sterowniki graficzne aktualne? Cytuj Link to post Share on other sites
Fiszek 70 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) Od zawsze w sumie były ale od czasu do czasu tylko więc olewałem xD W zasadzie naprawiłem zaktualizowałem bios od płyty głównej na najnowszy i nie miałem od tej chwili żadnego incydentu :O Dzięki za chęci Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez Fiszek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts