MokryKalitus 0 Napisano 29 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) Witam mam problem z grami na dobrym sprzęcie mam przycinki np w CSGO rzucam flesza i przy wybuchu mam ścinkę sprawdziłem na net_graph 1 sv skacze nawet do 6, 7 % w innych grach FF14 online PUBG lagi ale za to w Red Dead Redemption 2 czy w Cyberpunk 2077 tych lagów prawie że nie ma. I to nie wina internetu w CSGO to wszystko na botach było testowane jak to jest możliwe że w Cyberpunk 2077 robie roz... i nie mam lagów a w jakimś starym CSIE mam lagi, ścinki no ludzie kochani ja już wszystkiego próbowałem. To mój sprzęt na jakim gram: Płyta główna: Asus tuf gaming z790 plus ddr4 Ram: Kingston Fury Renegade 128 GB Zasilacz: be quiet dark power pro 13 1600w 80Plus titanium Karta graficzna: Asus geforce RTX 4090 gaming oc 24GB Procesor: Intel Core i9 13900KS Chłodzenie: Asus Rog Ryujin II 360 Dyski: Samsung 980 pro 2tb (system), Samsung 990 pro 2tb i samsung 860 pro 2tb Ja nw mi się wydaję że im bardziej wymagająca gra tym mniej tych lagów ale na takim sprzęcie to każda gra ma chodzić płynnie no ludzie kochani pomożecie? Myślałem że to wina dysku ale przerzuciłem na inny i to samo już tak prawie od roku się męczę z tymi lagami olałem to ale w CSGO to przeszkadza. Edytowane 29 Lipca 2023 przez MokryKalitus Link to post Share on other sites
garos 30 Napisano 30 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Jaska obudowa? Link to post Share on other sites
MokryKalitus 0 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Okej problem został naprawiony to była wina mojego systemu windows 10 przeszedłem na windows 11 i wszystko chodzi już płynnie. To chyba było spowodowane Ccleanerem kiedyś go używałem albo jakimś innym dziadostwem coś się usunęło i nawet przy ponownej instalacji windows 10 i tak nic nie pomagało dopiero jak przeszedłem na windows 11 już wszystko działa tak jak powinno. Link to post Share on other sites
garos 30 Napisano 30 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 CCleaner to wielki syf, strach ozywać bo nie wiadomo co usuwa i co dodaje, szczególnie od kiedy jest pod ta samą marką co pewien antywirus, żeby nie robić Lokowania produktu Link to post Share on other sites
Recommended Posts