natalka91 1 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Dziś telefon przestał działać jeśli chodzi o kontakt, ja nic nie słyszę poprostu zero po czym się sam rozłącza, a do mnie się dodzwonić nie można nie ma takiego numeru. Nie wiem już co robić. Co ciekawe najbardziej to to że smsy mogę wysyłać i także odbierać. Skończyły mi się pomysły już wszystkie. Wyjmowałem kartę sim Restartowałem Przywracałem nawet ustawienia fabryczne i to nic nie dało. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Skorzystaj z telefonu mamy lub taty. Cytuj Link to post Share on other sites
manfi 8 Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 @natalka91 Przywrócenie ustawień fabrycznych? Użycie innej karty SIM? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Już nieaktualne. Mama pożyczyła telefon i można było zadzwonić po pizzę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts