videocs6 3 Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Witam. Tak jak w temacie. W miejscu, gdzie jest pole wyboru drukarki chcę wybrać swoją, ale po zaznaczeniu przenosi na opcję Adobe PDF. Jeszcze przed chwilą mogłem normalnie drukować. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Sprawdź czy nie jest w trybie offline w ustawieniach windowsa. Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 13 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Jest aktywna. Ogólnie ilekroć wybieram cokolwiek z okienka, gdzie jest wybór drukarek ciągle przenosi mnie na "Adobe PDF". Screen u dołu: Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17822 Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Masz ustawioną swoją drukarkę jako domyślną? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 I przede wszystkim, czy komputer widzi drukarkę? Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Poszukaj w panelu sterowania w Windowsie zakladki "programy i funkcje", nastepnie "wlacz lub wylacz funkcje systemu Windows" i odznacz zaznaczenie ptaszkiem " Funkcja drukuj w formacie PDF firmy MIcrosoft". I tak jak kolega wyzej napisal byc moze jest to tylko kwestia ustawienia drukarki domyslnej Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 13 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 (edytowane) 8 godzin temu, BlackCoffe napisał: I przede wszystkim, czy komputer widzi drukarkę? Widzi. 9 godzin temu, worm napisał: Masz ustawioną swoją drukarkę jako domyślną? Tak, 8 godzin temu, sebki1 napisał: Poszukaj w panelu sterowania w Windowsie zakladki "programy i funkcje", nastepnie "wlacz lub wylacz funkcje systemu Windows" i odznacz zaznaczenie ptaszkiem " Funkcja drukuj w formacie PDF firmy MIcrosoft". I tak jak kolega wyzej napisal byc moze jest to tylko kwestia ustawienia drukarki domyslnej Nie mam takiej funkcji. Poniżej screen. Problem się rozwiązał. Nie wiem jak. Edytowane 13 Marca 2023 przez videocs6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts