kubaset97 62 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Jak w temacie. Czym wg. was najlepiej myć ekran, wiadomo teraz większość telefonów ma ekran dotykowy co za tym idzie są też brudne, co akurat nie ładnie wygląda. Jak są do tego najlpesze środki, może jakieś specjalne ściereczki? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17813 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ja używam takiej ściereczki do okularów dodawanej, lub innej w tym rodzaju ale miękkiej. Raczej na sucho, ewentualnie najpierw trochę zwilżona czystą wodą. Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Telefon to nie samochód... Wystarczy mieć czyste ręce i czysto w kieszeni. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Tak ale po kilku godzinach telefon jest cały uwalony, i się boję, że np. takie coś może zostać na zawsze wtedy by było przerąbane. Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ja swego iphone4 noszę już rok w czymś takim za 7.50zł http://allegro.pl/futeral-skarpeta-na-telefon-mp3-mp4-i1731119171.html Przy wkładaniu i wyjmowaniu telefonu ekran jest zawsze przetarty o pokrowiec,wystarczy go od czasu do czasu przeprać. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Zastanawiam się między jakąś taką skarpetką albo skórzanym futerałem od HTC. Co będzie lepszy i dlaczego? Cytuj Link to post Share on other sites
quzo1 0 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 iphona zawsze pucowałem płynem do mycia szyb , w końcu to szkło Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Zwilżona szmatka i tyle. Na mojego szajsunga to nawet na całym ekranie wody dałem, żeby przeczyścić pod nową folię Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 nalewasz troche wodki na kawalek srajtasmy i wycierasz simple as that Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Zastanawiam się między jakąś taką skarpetką albo skórzanym futerałem od HTC. Co będzie lepszy i dlaczego? Nie łudz się że jak już skóra to telefon się nie zniszczy. Mój kolega jak kupił HTC HD2 to nosił w różnych pokrowcach ze skóry,a i tak prawie cała farba z aluminium zeszła i ekran choć się nie porysował to dostał białych plam od środka.Chiński telefon-chińska jakość. Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Swoją Xperię x10 noszę w skórzanym pokrowcu od producenta i czyszczę go taką samą ściereczką jak wormadam, jeśli już koniecznie chcesz używać jakiś środków do pielęgnacji dobrze nada się płyn w sprayu do monitorów LCD wraz ze ściereczką z mikrofiby lub podobnego materiału. Tylko sprayu nie nanoś na ekran tylko ściereczkę Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 dostał białych plam od środka Ladne wodowanie musial zaliczyc cała farba z aluminium zeszła Niestety, wada fabryczna pierwszych HD2 Chiński telefon-chińska jakość. Pokaz mi telefon lepiej wykonany niz HD2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ladne wodowanie musial zaliczyc Nie wodowanie tylko wada fabryczna-po przegrzaniu telefonu się tak robi. Niestety, wada fabryczna pierwszych HD2 Wad jest też więcej np: jakość zdjęć z aparatu 5mpx jest na poziomie zdjęć z aparatu 2mpx,w reszcie telefonów HTC z 5mpx jest to samo. Pokaz mi telefon lepiej wykonany niz HD2 Iphone4 ,samsung wave,wave2. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3628 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Czy Ty wogole miales HD2 w reku? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Pomijając że rozmiarami mu bliżej do tabletu aniżeli telefonu... Oba Wave'y mogą spokojnie stawać w szranki z nim jeśli o jakości mowa... iP4 to badziewie. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Nie żartuj... 4,3" tylko "źle" wygląda na zdjęciach. W ręku jest OK, może nawet Hercules z 4,5" by był do ogarnięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts