Crovenn 0 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam. Potrzebuje pomocy, chce kupić słuchawki do 150 zł. Słuchawki chce nauszne zamkniete ewentualnie pół otwarte. Ponieważ chce śmigać w nich po miescie muszą być też jakoś ładnie wyglądać. Źródłem dzwieku bedzie iPod Touch i czasami bedą podłączane pod komputer. Karta dzwiekowa to Xtreme Gammer :-D słucham głownie rapu, ale tez troche innych rodzajów muzyki. mam na wydanie 150zł, moze być z małym haczykiem. Nie szukałem innych takich samych postów ponieważ mi sie nie chcialo. z góry dzieki za pomoc. peace yo! Cytuj Link to post Share on other sites
Grzechuboss 143 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Te powinny Cie zadowolić: CAL! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hecto 10 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ja od siebie polecam AKG K77. Idealne słuchawki do słuchania rapu/muzyki elektronicznej kolega ma i sobie chwali a gdy mi je pożyczył to byłem w szoku że niedrogie słuchawki potrafią aż tyle. do dostania na allegro za ok. 125zł. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Te powinny Cie zadowolić: CAL! Popieram 8) Po wygrzaniu pokazują na co je stać. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Crovenn 0 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 chyba te Creativy beda najlepsze! dzieki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Od siebie polecam http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=43_45&products_id=10513. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Dawid_M Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 CAL! lepsze Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 jak na miasto to dobre doki i nic ich nie zastąpi Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie doczytałem pierwszego posta ale rzeczywiście jak to ma być na miasto to dokanałowe mogą być lepsze, polecam NuForce NE-6/NE-7. Tych drugich raczej nie kupi do 150zł ale NE-6 może uda się wyrwać http://audiomagic.pl/nuforce/10-nuforce-ne6.html Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez rafal12322 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Od siebie polecam http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=43_45&products_id=10513. Bez komentarza. Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Bez komentarza. ja mam te słuchawki, koledzy mają i nikt nie narzeka. Jak nie miałeś tych słuchawek to się nie wypowiadaj, jak ja nie lubię takich co nie mieli a komentują . Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Dawid_M Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja nie miałem, ale kolega miał 2 sztuki i te gó**o 2x reklamował ,jakość dźwięku i oferowana cena to jakieś nie porozumienie. Zapewne nic innego lepszego na uszach nie miałeś dzieciaku więc się ogarnij , bo syf ludziom proponujesz. I nie szczekaj tak bez sensu gdy nie masz racji. Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez adivxv5 Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) To że Twojemu koledzy popsuły to nie znaczy że innym też muszę się psuć!!! Podam przykład kupuję rzecz na allegro popsuła się to co wszystko bo się coś popsuło?! Kupiłem kiedyś na allegro zasilacz do dysku miałem pecha i się dwie sztuki popsuły zareklamowałem i tyle! To słuchawki za ~100zł a nie za 500zł . Nie miałem okazji kupować innych ponieważ te mi wystarczają . Tych słuchawek używam do słuchania muzy, grania i naprawdę dają sobie radę . To jest przecież elektronika może się popsuć, a nie musi . Pozdro Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Dawid_M Cytuj Link to post Share on other sites
toniek-94 207 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wyobrazasz sobie Dawidzie, że on będzie ze słuchawkami z mikrofonem śmigał po mieście Odsłuchiwałem Cale i wiem, że do muzyki jak znalazł, do gier też będzie okej Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) "Mikro" jest odłączane więc nie będzie przypału ... Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Dawid_M Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dawid_M nie znasz się to wypier*alaj :| to był jeden z większych shitów produkowanych przez krejtiwy, a CAL są o 4x nieba lepsze ? Poczytaj poucz się idź kurde do sklepu posłuchaj i nie pierdziel mi tu. Rozumiem masz te słuchawki pochwaliłeś się lżej w 100% ale każde doki do za 100-120 zł niszczą te słuchawki, a tym bardziej CAL'e. Tutaj musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, czy chcesz miasto czy komputer, jeżeli miasto to doki i nic ich nie zastąpi, jeżeli komputer to w tej cenie cale bądź jakieś akg, ale nuforce 600-700 będą najlepsze jak polecił kolega wyżej ( rewelacja te słuchawki są jak na tą cene, po prostu nieeeboo ) Cytuj Link to post Share on other sites
Crovenn 0 Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisalem , ze chce sluchawki nauszne, dokanałowe mam jedne ale juz mi sie znudziły, teraz chce nauszne! wiec biore creativy, chyba, ze macie jakies jeszcze propozycje ! Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Bierz CAL! nie zawiedziesz się 1 Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiej 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dodaj haczyk i bierz AKG Nie zawiedziesz się. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Na miasto to ja bym osobiście polecił SoundMagic'i PL50... Chyba najtańsze IEM'y na rynku, a różnice robią. Zaś do komputera ewidentnie CAL'e w przyszłości możesz im tylko kabel sygnałowy wymienić, bo ten standardowy jest bardzo wątpliwy... A pana co poleca jakiekolwiek słuchawki Fatal1ty zwyczajnie nie skomentuję, bo mam ruskie pchełki z bazaru i mają czystszy dźwięk. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts