Thoma 3 Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Witajcie Jestem tu nowy, hm, może tak nie do końca całkiem nowy - zaglądałem tutaj już wcześniej aby poczytać sobie o różnych rzeczach ,a że miałem stary komputer to bardzo się nie przejmowałem co tam w nim się dzieje. Teraz mam, oby nie, mały problem, dostałem od mojego starego jego komputer, ojciec ze względu na charakter pracy przesiał się całkiem na laptopa. Czyli dostałem jego kompa i cytuję :)) "dobra, obiecałem ci nowy komputer to dostaniesz mój, ale jak coś sie spie#@li to naprawiasz za swoją kase" Abym nie miał jakiś problemów w niedalekiej przyszłości, na razie nic się z komputerem nie dzieje, ale mam zapytanie: - w komputerze jest nośnik M.2 oraz dwa nośniki SSD, sprawdzając sobie ostatnio je programem CrystalDiskInfo, na obu SSD spadł stan do 99%, co prawda komputrer ma około dwóch lat ale większość czasu stał nie używany, bo wcześniej miał do niego dostęp tylko mój stary zamieszczam zrzuty z CDI, prosiłbym aby mi powiedzieć czy z moimi nośnikami wszystko w porządku ps. nie wiem czy dobry dział wybrałem, jeśli nie to wybaczcie :) Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Dyski są zdrowe, nic im nie dolega. Pokaż jeszcze screen dla dysku F. 1 Link to post Share on other sites
Thoma 3 Napisano 2 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 F: - to mój SSD na m.2 ze starego komputera, podpięty przez stacje dokującą - jemu, to myślę, że coś już dolega bo stan 89% Link to post Share on other sites
Rozwiązanie BlackCoffe 14071 Napisano 2 Marca 2023 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Ten dysk też jest zdrowy, nic mu nie dolega 1 Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 1 godzinę temu, Thoma napisał: jemu, to myślę, że coś już dolega bo stan 89% Dysk ma 120TBW, z czego zużyte jest 15%, więc taki pokazuje stan. 1 Link to post Share on other sites
Thoma 3 Napisano 2 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 oki dzięki za odpowiedzi temat do zamknięcia poz Link to post Share on other sites
Recommended Posts