xamarx 27 Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Dobryy !, przyszedł czas na zmiany , zastanawiam się nad w/w obudową, ekstrawagancki nie jestem , podoba mi się klasyczny wygląd tego Base 802 Do tej pory miałem fractala r4 (kupiony kilka dni po premierze) ale z uwagi na rosnące sprzęty - mam tu na mysli karty graficzne , potrzebuje czegoś większego. Czy ktoś może nie tyle zrecenzować , ale tak z czystym sumieniem wydać jakąś opinie na jej temat ? Opinii na stronach sprzedawców nie czytam, nie mam do nich przekonania. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Joymaxx 60 Napisano 2 Stycznia 2023 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Mega świetna obudowa, bardzo dobry przewiew, dzięki pełnej rozkręcalności montaż podzespołów jest bardzo łatwy. W zestawie 3x wentylatory PURE WINGS 2 140mm, dodatkowe elementy obudowy takie jak przednia i górna krata poprawiająca przepływ powietrza, dodatkowa wyciszalna kieszeń na dwa dyski HDD, kontroler wentylatorów, pełny zestaw śrub. Mnie najbardziej urzekło mocowanie górne na AIO Odkręcasz tylko dwie śrubki i wysuwasz tackę w celu montażu chłodnicy za******e to jest. Obudowa ma też sporo miejsca w komorze technicznej, panele po obu stronach posiadają maty dźwiękoszczelne. Wariant szklany panelu bocznego trzeba niestety dokupić osobno u producenta. Bardzo fajną opcją jest też samo czyszczenie obudowy. Tylko wysuwasz przednią kratę do góry, zdejmujesz i wymujesz filtr. Dolny też jest wysuwalny. Bez wątpienia jest to jedna z najlepszych obudów na rynku. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
xamarx 27 Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Dziękuje za opinie , kupiłem , Pozdrawiam !!! Zasilacz + Obudowa jest Cytuj Link to post Share on other sites
Joymaxx 60 Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Z zasilaczem be Quiet to jest mistrzostwo Jeszcze jak dasz w Fan Xpert tryb silent, PWM razem z AIO jeśli wenty je obsługują to już w ogóle możemy mówić tylko o lekkim szumie Bardzo dobry wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts