zwolay 26 Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Witam-za chwię będę robił gruntowne odświeżenie systemu-chcę przywrócić Win 11 do ustawień fabrycznych , wymazać cały dysk systemowy itd bo już mam taki śmietnik że aż głowa boli. Pytanie co się dalej stanie z aktywacją? Bo u mnie wygląda to tak że kupiłem w sklepie stacjonarnym Windowsa 7 (chyba z 10 lat temu), potem za free przeszedłem na Win 10 a jakiś czas temu - znów za friko-na Win 11. Nawet nie wiem gdzie mam klucz do tej pierwotnej siódemki. Co będzie z aktywacją? Czy to zostanie jakoś ogarnięte z automatu czy będzie sorry Wiinnetou- kupuj nową windę? Dzięki za info. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3766 Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Zaloguj się do konta microszrot, po ponownym instalacju dajesz nie mam klucza i sobie po wgraniu sam aktywuje z konta. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zwolay 26 Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Dziękuję! Cytuj Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 2 godziny temu, zwolay napisał: Witam-za chwię będę robił gruntowne odświeżenie systemu-chcę przywrócić Win 11 do ustawień fabrycznych , wymazać cały dysk systemowy itd bo już mam taki śmietnik że aż głowa boli. Pytanie co się dalej stanie z aktywacją? Bo u mnie wygląda to tak że kupiłem w sklepie stacjonarnym Windowsa 7 (chyba z 10 lat temu), potem za free przeszedłem na Win 10 a jakiś czas temu - znów za friko-na Win 11. Nawet nie wiem gdzie mam klucz do tej pierwotnej siódemki. Co będzie z aktywacją? Czy to zostanie jakoś ogarnięte z automatu czy będzie sorry Wiinnetou- kupuj nową windę? Dzięki za info. sam się aktywuje , nie musisz nic robić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts