tomekstary 2 Napisano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, joker5513 napisał: No to stabilnie w ce cha u jot.... Intel speed step i c0 c1 state wyłacz. I raczej odpuść sobie podkręcanie bo widzę podstawowych rzeczy nie potrafisz zrobić (poradników na yt jest multum ale nie lepiej rzucać lakonicznymi zdaniami na forum niech frajerzy pomagają). A nawet jak pomagają to ich porady ignorujesz bo wiesz lepiej - vide podłączenie pompki aio. Zaoszczędzoną energie polecam spożytkować na odchwaszczenie PC'ta. Nie musisz być takie nie miły. Ogladałem duzo poradników z owym prockiem uwierz ale wiekszość jest w jezyku angielskim a ja sie czuje nie za mocno w nim. Wybacz, od tego chyba jest forum zeby sie dopytać nie prawda? Nie chcesz, to nie pomagaj Edytowane 13 Grudnia 2022 przez tomekstary 1 Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Fakt - nie ma żadnego poradnika po polsku Cytuj Link to post Share on other sites
tomekstary 2 Napisano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Godzinę temu, joker5513 napisał: Fakt - nie ma żadnego poradnika po polsku Nie napisałem że "nie ma po Polsku" napisałem że "wiekszosc jest po Angielsku" 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts