Arcziy 4 Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Hehe ja też myślałem nad GT300 ale narazie muszę coś z moim prockiem zrobić bo aktualnie mi troche chamuję kartę Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mówiłem Ci, podkręć procesor do 3GHz lub 3,2GHz. Pomogę Ci, tylko mi na gg walnij wiadomość. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ja tam wole Nomada ale giera wymiata tym bardziej ze nie trzeba wlaczac co chwile niewidzialnosci zeby przezyc tak jak to bylo w przypadku jedy :mrgreen: nki Link to post Share on other sites
martin1591 0 Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Apropos optymalizacji - na Waszych komputerach może różnicy nie widać, ale ja na swoim nieszczęsnym sprzęcie różnice drobne zauważyłem - jakieś może 5fps w niektórych momentach. Ogólnie gra dobra, ale krótka i wymagająca dobrego sprzętu. Ciężko mi było celować Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Apropos optymalizacji - na Waszych komputerach może różnicy nie widać, ale ja na swoim nieszczęsnym sprzęcie różnice drobne zauważyłem - jakieś może 5fps w niektórych momentach. Ogólnie gra dobra, ale krótka i wymagająca dobrego sprzętu. Ciężko mi było celować U mnie jest piekło-raj. Crysis mi chodzi na ustawieniach medium/high przy 800x600 na misjach w puszczy, a na 'śniegowych' czyli bodajże Paradise Lost czy coś takiego i początek Exodusa muszę wszystko zmieniać na low xD Tylko dźwięk i efekty fizyki daję wysoko (procek mi pozwala) Natomiast w Warhead... Inna bajka Aha i w 'jedynce' były 'naturalne' poruszenia jak w Warhead, tylko, że tam miałem tak mało FPSów, że mi się te poruszenia robiły W Warhead mam na medium (fizyka, dźwięk, woda na vhigh) i jest bardzo płynnie FRAPS pokazuje 25FPS, a jest wolniej czyli pod 30 podchodzi. Niestety jest jedna wada - grafika jest tak wykręcona, że po 2 godzinach się robią spore artefakty i muszę zrobić przerwę na 10 minut Link to post Share on other sites
martin1591 0 Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Najciekawsze jest to, że ja jako maniak fizyki w grach włączyłem u siebie (na musa w plikach konfiguracyjnych) fizykę na poziom Entuzjasta. Zauważyłem, że stacje snajperskie, chatki metalowe i tym podobne rzeczy można rozwalać, ale wtedy lekko się przycina, czemu się nie dziwię. Ale tak, to różnicy nie ma, dopóki się coś nie dzieje Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 fajny dodatek ulepszona grafa itp na x64 ostatnio wyszedł patch Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Czekam na mój egzemplarz gry. Już wkrótce będę mógł się cieszyć graniem w ten dodatek. Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 fajna ale strasznie krotka. jak tak komus zalezy na tych paru klatkach wiecej moze przeciez odpalic AMD Fusion na intelu, zawsze to cos bo uwolni troche ramu etc. pozdrawiam Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Czy ktoś zauważył ze wymagania się nieznacznie zwiększyły. U mnie na tych samych ustawianiach co w crysisie dodatek trochę gorzej chodzi. Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gorzej?? Raczej jest na odwrót, u mnie (testowo) jak i u znajomych chodził szybciej. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 gra fajna, ale krótka - to prawda no i oczywiście wymagająca, ale widoki nawet na minimalnych ustawieniach sa piękne :mrgreen: pozdrawiam Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A mam jeszcze pytanko ustawiania Gracz to jest odpowiednik wysokich ??? Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Tak, a Entuzjasta to odpowiednik Very High. Link to post Share on other sites
Recommended Posts