raiders 2747 Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Prawdę mówiąc to nie zaufał bym kasperskiemu w USA oprogramowanie tego producenta zostało uznane za szkodliwe ( szpiegowanie. Itp itd)U mnie n w firmie nie podłączysz do sieci kompa z tym oprogramowaniem, od razu ban leci .Ja od lat używam eset internet security wcześniej nod32 . Do domowych zastosowań i ochrony bankowości spisjune się świętnie..A co do tych testów .... Sponsorowane bzdury, swego czasu avast wygrywał takie rankingi a avast ma tyle wspólnego z antywirusem co jak z lataniem w kosmos. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 8 godzin temu, raiders napisał: A co do tych testów .... Sponsorowane bzdury, swego czasu avast wygrywał takie rankingi a avast ma tyle wspólnego z antywirusem co jak z lataniem w kosmos. Płatny Avast nie jest wcale taki zły, darmowy to inna bajka. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2747 Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 18 godzin temu, zbiku90 napisał: Płatny Avast nie jest wcale taki zły, darmowy to inna bajka. Nie wiem ,możliwe ze tak jest. Ja miałem głównie styczność z wersją darmową ,chociaż kiedyś miałem płatną wersję na 3 miesiące z jakiejś promki czy gazety nie pamiętam ,ale tam były takie jaja ze nawet jak wchodziłem na stronę firmową AVAST to awast wysyłał monity ze wirusy Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Ja miałem kiedyś przez rok płatnego, dostałem chyba w ramach zadośćuczynienia z jakiegoś sklepu. O dziwo zachowywał się w miarę normalnie, brak powiadomień, prawie żadne zużycie CPU i RAMu. Może po prostu nie działał Darmową wersję jak tylko gdzieś zobaczę to odinstalowuję odruchowo. Cytuj Link to post Share on other sites
Tonyhaszu 0 Napisano 2 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Cześć, mam pytanko odnośnie Norton 360 deluxe. Jeśli mam licencje na 5 stanowisk to dotyczy ona 5 komputerów lub urządzeń mobilnych czy może działać np. na 2 Windowsach i 3 Androidach ? Cytuj Link to post Share on other sites
GAMER G1 137 Napisano 2 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 W dniu 16.01.2023 o 09:18, tom napisał: Jest rosyjski. Pytanie czy chcesz wspierać dyktatora czy nie. Czy przejmujesz się III wojną światową czy masz to kompletnie gdzieś. Oczywiście jeden głos nic nie zmieni. Tak samo jak jedna pszczołą miodu nie nazbiera. Ale cały ul już tak.... Kolejny nawiedzony. Za to amerykańskie są wszystkie ok. Tak samo ruskie szpiegują jak i amerykańskie. A co do III WŚ -> strasz dalej. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Ninnna4 0 Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 dzięki za wskazówki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts