wothas4 0 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Witam. Posiadam moto e(7) power. Na moim smart tv niestety nie ma disney +. Problem dodatkowy jest taki, że podczas przesyłania ekranu ze smartfonu na tv nie ma obrazu, tylko sam dźwięk. Znajomy posiada oppo reno5 z, i z jego smartfonu wszystko działa jak powinno. Wiem, że ten problem występuje jeszcze w innych smartfonach. Moje pytanie, da się ten problem naprawić? Jeżeli nie to jakie smartfony polecacie? nie zależy mi na super aparacie Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie xiveris 20 Napisano 4 Listopada 2022 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Może lepszym i tańszym rozwiązaniem będzie zakup jakiegoś sticka do TV. zasilane zazwyczaj są z USB telewizora. Bez strat jakości, ceny także nie są odstraszające i zdecydowanie niższe niż zakup jakiegokolwiek telefonu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wothas4 0 Napisano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Dzięki i faktycznie zapomniałem o tym stiku:) Dzięki i faktycznie zapomniałem o tym stiku:) Te fora są teraz za bardzo skomplikowane jak ma Tobie kliknąć, że pomogłeś? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 8 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Kliknij w prawym dolnym rogu na serduszko w kółku i wybierz odpowiednią reakcję Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts