chudy64 189 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 U mnie wczoraj wpadł cheat meal w postaci 2 pizz po 45cm każda, na dwie osoby (chociaż bardziej na półtorej bo moja dziewczyna to tam za dużo nie zjadła) Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 jaki znowu cheat meal, pełnowartościowy posiłek, a nie cheat meal Cytuj Link to post Share on other sites
chudy64 189 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Pełnowartościowe posiłki mam 7 dni w tyg, raz na czas robię cheat meal. Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Aż takie przeciągi tam masz czy co? W życiu w czapce nie ćwiczyłem i jakoś zdrowy chodzę. Wyszedłem zgrzany po prysznicu na mróz Edytowane 13 Grudnia 2015 przez neo88 Cytuj Link to post Share on other sites
Corr 161 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Witam.Na święta chcę zakupić atlas.I tu do was zwracam się z zapytaniem czy to zdaje egzamin:(w tej cenie) http://www.sklep-presto.pl/product-pol-33004-Atlas-Active-Gym-York-Fitness.html Czy to będzie wytrzymałe i nie rozwali się po miesiącu ? Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Dużo lepszym rozwiązaniem będzie inwestycja w karnet na siłkę. Jeśli za daleko to w książkę o ćwiczeniach z własną masą ciała, no chyba, że miałeś/aś już do czynienia z treningiem na siłowni to można pomyśleć o domowej siłce Poczekałbym jednak na wypowiedzi ekspertów 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Nie mam przekonania to atlasów typu "wszystko w jednym". Niby to uniwersalne, niby każdą partię da się na tym przećwiczyć, ale mimo wszystko zestaw dostępnych ćwiczeń jest dość ograniczony, a wykonywanie tych samych ćwiczeń na dłuższą metę nie sprzyja rozwojowi. Nie ma to jak wolne ciężary. Przynajmniej jeśli chcesz budować masę mięśniową. Poza tym los takich sprzętów kupowanych do domu często jest taki, że stoją i się kurzą, albo służą do rozwieszania na nich prania. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Nie zależnie od tego czy lubicie ekipę z Warszawy, czy też nie gorąco polecam materiał z doktorem Biernatem https://www.youtube.com/watch?v=YHP2DuiJrOQ Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Szczyrczek 11 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2299 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Zna ktoś dobry izolat w tubie? Zeby nie był zbyt słodki, na prezent. Scitec miałem i był słaby Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Panowie potrzebuję porady w sprawie budowania masy mięśniowej i spalaniu tłuszczu. Mam prawie 22 lata 1.9m wzrostu i wagę około 90kg. Powiem tak ogólnie się zapuściłem i wyglądam tragicznie. Zacząłem biegać ale wiem że to nic nie da jeśli nie zmienię diety. Ogólnie unikam słodyczy, słodkich napojów nie słodzę kawy/herbaty nie jem fastfoodów jeśli już coś takiego jem to od święta parę razy w roku. Jem z 2 posiłki dziennie co jest strasznie beznadziejne I wiem że jest to złe. Jakie ćwiczenia + jakieś porady dietetyczne moglibyście mi polecić. Mam hantle 16kg którymi jestem sam wstanie zrobić ręce i spalić z nich tkankę tłuszczową. Najgorszy jest brzuch,boczki klatka piersiowa. Sam sobie nie daję z tym rady i proszę was o pomoc bo już serio nie wiem co z tym fantem zrobić. Mogę wstawić jakieś zdjęcia jeśli to w czymś pomoże. Cytuj Link to post Share on other sites
PiterGames 295 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Specjalistą nie jestem,ale ja ci polecam pływanie na basenie.Jedz regularnie co 3-4 godziny 5 małych posiłków dziennie i pij dużo wody.Staraj sobie kupować produkty jak najmniej przetworzone. Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Dieta to podstawa. Trzymaj miche na poziomie 60% białko 30 % węglowodany 10% tłuszczu i na pewno waga poleci w dół. Reasumując masz jeść produkty bogate w białko i trochę się ruszać. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez neo88 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Nie ma czegoś takiego że spalasz tłuszcz z brzucha, ramion czy nóg. Tłuszcz schodzi równomiernie. Lepiej jeść 2 niż nie jeść wcale. Przeglądam blogi na youtubie i jedna osoba je tylko i wyłącznie jeden posiłek dziennie do 20zł. Jest to dieta fast foodowa bo zwyczajnie lubi tego typu żarcie. W ciągu 90 dni stracił 9kg. Także sam widzisz. Od siebie polecam każdemu insanity workout / max 30. Dla mnie numer jeden jeżeli chodzi o wyrabianie kondycji i utratę tkanki tłuszczowej. Tak jak zacząłem robić to 2 lata temu tak robię insanity do tej pory. Masz wszystko ułożone, jak nie dajesz rady jest osoba która modyfikuje ćwiczenia abyś ukończył 30 minut. Nie potrzebujesz nic, tylko 30 minut dziennie, także ruszaj du**ę i uzależnisz się od tego tak samo jak ja Jak chcesz znajdę linki w sieci i podeślę. Zawsze idę na siłownię i ćwiczę przed osobami na bieżni. Wszystkie spojrzenia skierowane na mnie http://i.imgur.com/uEfMwGc.png http://i.imgur.com/v3f6yO3.png Edytowane 2 Stycznia 2016 przez drachenfeles w spoiler takie wklejki 2 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 jedna osoba je tylko i wyłącznie jeden posiłek dziennie do 20zł. Jest to dieta fast foodowa bo zwyczajnie lubi tego typu żarcie. W ciągu 90 dni stracił 9kg. Także sam widzisz. daj znać jak wyląduje w szpitalu z anemią 2 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Możesz sam obserwować Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 ok, dorzucam jeszcze szanse na szkorbut i zapominam o tym, że coś takiego chodzi po ziemi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Nie reklamujcie tutaj dziadostwa i kiepskich wzorców Dobra ja robię lekki powrot do jakiejś formy poświątecznej. Do końca stycznia lecimy carb cycling: Pon - Pt: B: 220 g W: 110 g T: 90 g Sob - Ndz: B: 200 g W: 200 g T: 80 g Trening co drugi dzień FBW + co drugi dzień aeroby. .. Do końca stycznia plan jest na zejście do ok 88 kg i < 10% BF. Mam nadzieję, że będzie dalej szło i podzielę się progresem Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ja w końcu wziąłem się konkretnie za michę, 6 posiłków dziennie. Cykl mam na 12 tygodni, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
sshadowek 127 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Przy 6 posiłkach dziennie ja chodziłem cały czas głodny i było to mega nie wygodne. Od 3msc zrzuciłem 7kg a od miesiąca jade na 3 posiłkach i nie widze różnicy poza tym że jest to wygodniejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2299 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 moj ojciec sie uparł na cos takiego: http://www.losmedicos.pl/omron-bf-511.html Myślicie ze to chociaż działa? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 taki elektroniczny gadget. który pokazuje jakieś cyferki z zabawnym wręcz rozrzutem dokładności ale jak potrzebuje wydać trzy i pół stówki na to, żeby panel LCD powiedział mu to samo co lustro, to jego kasa, nie moja, nikomu nie bronię dziś był pierwszy trening od listopada, takie tam ogólne na rozruszanie, ale oczywiście mnie poniosło, tempo spore, ciężary nie lekkie i się porzygałem z wysiłku, dobrze, że pod koniec Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nic przyjemnego. Ja po krótkiej przerwie (tak około tygodnia) wymęczyłem zdrowo nogi, i od dwóch dni chodzę jak inwalida 2 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 heh, no nie, tyle wiem, żeby nie zaczynać od splitów, zawsze te dwa tygodnie minimum (a po moim dłuższym lenistwie pewnie będzie z miesiąc) FBW wałkuję zanim przejdę na coś ukierunkowanego Cytuj Link to post Share on other sites
PiterGames 295 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Robię redukcję i wyliczyłem sobie zapotrzebowanie kaloryczne dzienne na 2500 kcal.Mam 16 lat,ważę 78 kg przy wzroście 177 cm.Czy kalorie dobrze wyliczyłem?Bo nie chce zrobić masy na redukcji Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) A co Ty chcesz redukować? Zatłuszczony jesteś? Bo musisz coś pojąć, redukcje można rozumieć na dwa sposoby - zrzucanie wszystkiego bądź zrzucanie tłuszczu. Przy zrzucaniu tłuszczu naturalnym będzie proces budowy mięśnia, waga niekoniecznie się może wtedy zmienić, ale wygląd na pewno. A jak chcesz zrzucić wszystko to te 2500 kcal brzmi raczej słabo. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez mabrothrax 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts