Skocz do zawartości

Recommended Posts

myślałem na SAW od terca lecz niewiem, dawno stacka nie brałem :D

ogolnie rozmyslam na kret jabłczan od treca CM3 powder, omega 3 z olimpa , wit z olimpa, moze cynka z magnezem zakupie trec , z białek zastanawiam sie nad olimp Natural 100% Whey Protein Concentrate, Whey Protein Complex 100% oraz optynum whey gold standard. dodam moze jeszcze aakg lub Amok z olimpu bo chce zobaczyc czy da to rade jak wroce w styczniu na kickboxa

czy ja wiem czy marne , białka typu sfd/kfd na mnie nie działały (testowałem). OPtimum whey gold standrad jak bylem na drugiej masie to na mnie sporo podziałało(juz dawno tego biialka nie bralem), oglnie jak sie dobrze diete ulozy to białko nie potrzebne, lecz ja tam wole miec :D

a z kfd/sfd co bys polecil moze zakupie po jednej szt i przesttuje, niewiem co tam nowego maja do zaoferowania.

jesli chodzi o kreatyny to raczej tylko z jabłczanem będe kupywał bez monohydratu.

sfd/kfd na mnie nie działały (testowałem)

Od optimum roznica jest taka, ze nie maja enzymow trawiennych, troche gorzej sie mieszaja i nie maja dodatku glutaminy

będę za jakiś czas zaopatrywał się BCAA oraz białka

Dobre bialka: Performance, Optimum Gold, KFD

BCAA: Gaspari

Ja pije teraz BCAA od Activlabu w puszkach, zrobione juz, wychodzi nieco drozej, ale jest niebo wygodniejsze w transporcie i aplikacji :)

skoro przy suplementacji jesteśmy, będę za jakiś czas zaopatrywał się BCAA oraz białka, a wypadłem z obiegu lata temu coś konkretnego możecie polecić? raczej na mnie lepiej działały stacki i miksy

Najlepsze białko na świecie to jest z Scitec nutrition

Edytowane przez xnn123

Biggi ile ty ważysz 120/125kg ? A twój rekordzik na klate ławka płasko ?

dzięki, a konkretniej z białek coś dobrze wchłanialnego po treningowo plus coś co bardziej rozkłada wchłanianie w czasie?

w chudym mięsie białka jaj, niektóre odżywki białkowe

Edytowane przez xnn123

Dla mnie znaczenie ma smak.

mów mi jeszcze, podczas mojego ostatniego cyklu kreatynowego miałem stack o jakimś egzotycznym smaku, pierwszy tydzień jeszcze-jeszcze, ale potem myślałem, że się spawiuję każdego ranka, dałem radę skończyć tylko dzięki wysiłkowi woli oraz zatykaniu nosa (pomógł też fakt, że ta kretka dawała bardzo dobre efekty)

innym razem namówili mnie na białko olimpu, tego nie skończyłem w połowie drogi poszło w kosz, nie dało się tego jeść, także na to już umiem uważać, niemniej to są doświadczenia z przed lat teraz nawet nie wiem co jest na rynku, a jestem pewien, że się pozmieniało