drachenfeles 5499 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Natomiast dieta to trzymanie sie swoich przyjętych załozen nonsens https://pl.wikipedia.org/wiki/Dieta Cytuj Link to post Share on other sites
Buryxon 80 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Jak bym mial czerpac wiadomosci z wiki na temat diety i racjonalnego odzywiania przy silce to bym daleko nie zaszedł wiec raczej /nonsensopedia Edytowane 2 Września 2015 przez Buryxon Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 której części Dieta (z stgr. δίαιτα diaita – "styl życia") nie zrozumiałeś? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 PWN encyklopedia: dieta [łac. < gr. díaita ‘sposób życia’], oparty na zasadach dietetyki sposób żywienia się człowieka, charakteryzujący się ustalonym pod względem jakości, ilości i urozmaicenia doborem pokarmów, dostosowanym do potrzeb organizmu. Cytuj Link to post Share on other sites
mr.Mad 33 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Polecicie jakąś przed treningówkę dla początkującego taką abym mógł spać w nocy Z wielu przedtreningowek najlepiej na mnie działał Napalm Tylko trzeba sypać 2 miarki, smak obrzydliwy ale działanie kosmos, ja zawsze jeździłem po pracy na siłke o 22 kończyłem przed 24 ale masówke wtedy robiłem to nawet kubeł kawy by na mnie nie podziałał tak żebym odrazu nie zasnął Najlepiej też jest ją połączyć z kreatyną, najtańszy monohydrant będzie dobry bo sam Napalm w sobie nie pompuje, a połączenie daje naprawdę dobre efekty - wychodzisz z siłowni i partia którą robiłeś dosłownie rozrywa skóre Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Polecam tego Pana i jego rady Nie wiem ale nie czuje tak mocno tego pieczenia co ten chinczyk na filmie, robie cos zle? juz bardziej czuc miesnie jak sie robi zwykle brzuszki 70x Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Tego Ci nie powiem, bo raz, że nie widzę co tam majstrujesz a dwa - ja nie z tych co robią takie ćwiczenia Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Tego Ci nie powiem Dobrze robie widac poprawe tylko zamiast 20 na raz robie 50/70 bo 20 to ciut za malo zeby bylo czuc cokolwiek. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zwróć uwagę na to, że "Chińczyk" wykonuje te 3 ćwiczenia bez przerw i po kilka takich zestawów. Zrób 3x3 serie bez przerw, na pewno poczujesz mięśnie brzucha. Zwróć uwagę na to, że "Chińczyk" wykonuje te 3 ćwiczenia bez przerw i po kilka takich zestawów. Zrób 3x3 serie bez przerw, na pewno poczujesz mięśnie brzucha. Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 wykonuje te 3 ćwiczenia bez przerw i po kilka takich zestawów Zwróć uwagę Kurde nie znam angielskiego nie zrozumialem ze robi az 3 serie. Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Pany czy mogę brac argipower razem lkarnityna od olimp? Edytowane 9 Września 2015 przez neo88 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zamiast brać te pierdoły to byś po prostu zmienił sposób odżywiania się i wyszło by Ci to lepiej, serio. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Juz dawno zmieniony. Dzien z życia: - rano wstaje o 5 serek wiejski i 2 kromki chleba dla diabetykow - banan kiwi platki owsiane jogurt naturalny - ryz kurczak warzywa z patelni - platki z mlekiem Po treningu banan. Coś takiego. Edytowane 9 Września 2015 przez neo88 Cytuj Link to post Share on other sites
kalgon 20 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Chleb dla diabetyków, pierwsze słyszę Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Młody jesteś, mało życia poznałeś, wiele nie słyszałeś... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 9 Września 2015 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Kurde nie znam angielskiego nie zrozumialem ze robi az 3 serie. Ano widzisz. Ja dziś zrobiłem 2 takie zestawy, czyli razem 6 serii i muszę przyznać, że nawet podczas wykonywania ostatniego w zestawie, czyli "deski", pot lał się z czoła. Fajny zestaw, tym bardziej, że większość pewnie nie znała tych ćwiczeń. @neo: mało żarcia jak na dzień, który zaczyna się o 5 rano. Po tym bananie jeszcze coś jest, czy to już finito? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Coraz bliżej 97 kg przy 184 cm wzrostu. http://i.imgur.com/Esr0a9f.jpg?1 Edytowane 10 Września 2015 przez mabrothrax 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Ile kg jestes w stanie zgubić w ciągu miesiąca? Edytowane 10 Września 2015 przez neo88 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A nie wiem, ciężko stwierdzić. Trzeba pamiętać, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, więc jak rośniesz to waga może nie odzwierciedlać faktycznego spadku tkanki tłuszczowej. Moim celem jest zbliżenie się jak najbardziej do 90 kg. A ile mi to zajmie? Nie wiem, nie spieszy mi się nigdzie Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Ja z niecierpliwością czekam az moja waga pokaże liczbę dwucyfrowa. Edytowane 10 Września 2015 przez neo88 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 No ja ze swojego zapuszczonego stanu z wagi 114 kg zszedłem do 94 kg w jakieś 7 miesięcy, później zaczęły mi wracać mięśnie i waga podskoczyła do tych 97 kg. Teraz tylko aby oponę zrzucić i będzie ok. Powodzenia tak w ogóle, dobrze, że postanowiłeś się wziąć za siebie Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Juz koszulki w które nie wchodzilem, wchodzę, to dopiero pierwszy miesiąc redukcji. Trzeba się ruszać jeżeli w pracy się siedzi. Tym bardziej że za siłownię, basen itp. płacę 43zl na miesiąc. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 wagę najlepiej wyrzućcie, bo to ile ważycie ma marginalne znaczenie, sprawcie sobie fałdomierz i systematycznie pracujcie nad odpowiednim poziomem smalcu, bo to jest otyłość, a nie to, ile ważysz ja się w zeszłym roku zapuściłem przez brak ruchu do prawie 25% (z ~14 jakie miałem przed kontuzją) oczywiście mówię wartości uśrednionej, od kwietnia tego roku powoli walczę ze smalcem, fałdę brzuszną mam dalej ok 20mm, ale z reszty ciała ładnie schodzi, nie licząc brzucha waha się pomiędzy 2-8mm zależy gdzie zmierzyć, no ale tak się odbija siedzący tryb życia, natomiast to jest proces, który jak ma być permanentny i zdrowy nie może być za szybki, teraz idzie zima to odpuszczam redukcję bo nie ma to IMO za bardzo sensu, trochę przymasuję od listopada do mniej więcej marca (krzepę też muszę poprawić, przez zawody cały czas wydolność i wydolność już mam dość, ale start 24 października to już niedługo) i potem zobaczymy, czy się w przyszłym sezonie wiosenno-letnim uda się spalić więcej zbędnych tkanek Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Dzięki za sugestię. Ja nie odpuszczam mimo zimy, chce z bandziora zrzucić ile mogę. Podejrzewam, że fałdomierz by pokazał u mnie pewnie ponad 20 mm w tej części ciała. Kupię na pewno. Edytowane 10 Września 2015 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
MQK 702 Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Znam aptekę gdzie mierzą poziom tłuszczu za darmo, byłem ostatnio mam 29.8% Mogę wkleić wydruk Za 3 tyg. sprawdzę ponownie mabrothrax gratuluję wytrwałości nieźle już schudłeś Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts