kosak15 0 Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Cześć, być może znajdę osoby, które spotkały się z podobnym problemem. Posiadam mini PC gigabyte brix-bace 3160, uszkodzeniu uległa taśma sata do dysków (10 PIN, 1cm szerokości). Przeszukałem internet, masę forów, sporo tematów, zamienników, aliexpress, allegro, amazon itp niestety nie wpadłem na konkretną odpowiedź i konkretny zamiennik. Kontaktowałem się z supportem gigabyte, przekazali mi, że mają 1szt za 20$ (kosmos cena), jeśli będę w desperacji zakupie, ale koszt tego typu taśmy to max 20zł.... Ktoś się spotkał / posiada / wie coś ? dzięki z góry za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Jest coś takiego: https://allegro.pl/oferta/adapter-dysku-sata-gigabyte-brix-gb-bxbt-2807-11441452832 Jak masz wątpliwości, to bierz z Gigabyte. Ta cena 20$ wcale nie jest jakaś z kosmosu, bo niestety takie nietypowe konektory ciężko dostać. Cytuj Link to post Share on other sites
kosak15 0 Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 up Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts