cordex 0 Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Witam, chcę obejrzeć film z moją koleżanką ale na odległość na player.pl. Jaka aplikacja się do tego najlepiej nada? Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Daj jej dostęp do konta i odpalcie równocześnie Stream przez OBS, tylko nie wiem jak np. z youtube w kwestii licencji, nawet jak live jako niepubliczny. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Odpalcie film o tej samej godzinie... Cytuj Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Najprościej to... Uruchomić równocześnie film, jak napisano wcześniej. Ale można równiez skorzystać z rozmaitych wynalazków, których jest całkiem sporo. - Watch2Gether - Teleparty (ponoć to następca Netflix Party) - Watch Party od Amazona - Hulu Watch Part - Disney+ GroupWatch - Scener - TwoSeven - Kast Ale nie mam pojęcia, czy zadziałają z Playerem... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts