davv1882 86 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 (edytowane) Mam na sprzedaż głośniki Edifier R2600. Głośniki od nowości u mnie, kupione w X-komie. Bardzo bardzo mało używane. Stan techniczny oceniam na wzorowy. Wizualny bardzo dobry - w zasadzie nie mają nigdzie zarysowań, obić - jedynie co to można dokleić nóżki bo te fabryczne już odpadają. Pilot niestety ma ułamaną klapkę (wada tych pilotów - nie należą do zbyt solidnych), ale działa. Oczywiście oryginalne pełne okablowanie w zestawie. Cena 500 zł do negocjacji. Mile widziany odbiór osobisty w okolicach Katowic z uwagi na gabaryty głośników Reklama Edytowane 14 Września 2022 przez davv1882 Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Hmm 500 drogo. Bo w podobnej cenie można kupić Edifiery z większymi możliwościami jak BT i podłączeniem kilku zródel sygnału Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2022 1 godzinę temu, majster klepka napisał: Hmm 500 drogo. Bo w podobnej cenie można kupić Edifiery z większymi możliwościami jak BT i podłączeniem kilku zródel sygnału Ja kieruje się cenami rynkowymi. Głośniki obok microlabow 6c są uważane za jedne z lepszych budżetowych kolumn więc nie wiem co ten komentarz wnosi do ogłoszenia Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 53 minuty temu, davv1882 napisał: Ja kieruje się cenami rynkowymi. Głośniki obok microlabow 6c są uważane za jedne z lepszych budżetowych kolumn więc nie wiem co ten komentarz wnosi do ogłoszenia Nic nie wnosi. Fajne glośniki sam używam edifierów 1850DB Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts