Skocz do zawartości

Wycena mojego pc.

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym poprosić osoby znające się na wycenie sprzętu o pomoc w wycenie mojego komputera.

Specyfikacja sprzętu:

R9-5900X

Aorus RTX 3080TI 1770MHz

Gigabyte Aorus Xtreme rev 1.1

Aorus M.2 NVMe gen 4. 2TB

DDR4 TridentZ Royal 3600 32GB CL14

Obsidian 1000D (obudowa)

Aio NZXT 360mm x73

Asus Rog Thor 850W

x8 Corsair LL120mm fans(dodatkowe)

Samsung M.2 NVMe gen 4. 980PRO 500GB

Wszystko nie było nigdy podkręcane. Dbam o komputer, więc kondycja jest w stanie b.dobrym. Nie ma żadnych uszkodzonych elementów oraz posiadam wszelkie faktury i rzeczy dodane do wymienionych podzespołów wyżej jakie zawierały się w opakowaniach. Oryginalne kartony także posiadam.

Edytowane przez OctomoreOrpheus

R9-5900X 1900 zł

Aorus RTX 3080 TI 1770 MHz 5100 zł

Gigabyte AorusAorus  Xtreme rev 1.1 - podaj, jaki to model płyty znalazłem, ale nową w cenie 2800 zł

Aorus M.2 NVMe gen 4. 2 TB nie znalazłem używanego dysku ok. 800 zł

DDR4 TridentZ Royal 3600 32 GB CL 14 800 zł

Obsidian 1000 D 2500 zł

Aio NZXT 360 mm x 73 650 zł

Asus Rog Thor 850 W 800 zł 

Corsair LL 120 mm fans 500 zł 

Samsung M.2 NVMe gen 4. 980 PRO 500 GB 300 zł

ceny orientacyjne jak prosisz o wycenę to podaj pełną nazwę w szczególności płyta główna   

1 minutę temu, OctomoreOrpheus napisał:

Masz dokładną nazwę płyty. Gigabyte Aorus  X570 Xtreme rev 1.1 :) Pamiętam, że dawałem za nią bodajże 3200.

Ma jeszcze gwarancje ta płyta główna? Jak ma to na oko z połowę, jak bez gwarancji to mniej. Takie sa prawa rynku sprzętu używanego.

1 godzinę temu, OctomoreOrpheus napisał:

Wszystkie podzespoły mają jeszcze gwarancję. Cały sprzęt był kupowany niecały rok temu.

Co z tego? Ja chce sprzedać po półtora miesiaci router Netgera na gwarancji i nie wiem czy ktoś da polowe z 400 zł nowego, a wcale nie jakis beznadziejny model.