ilona24 0 Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Kupiłam nowy kabel HDMI i po podłączeniu i wlonczeniu komputera ekran monitora jest niebieski,dlaczego?. Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Spokojnie - bez nerwów. Dlaczego kupiłeś nowy kabel ? Na starym też jest niebieski ekran ? Czyli padła albo karta grafiki albo monitor. Jak sprawdzić co nawaliło ? Monitor do kumpla przenieś albo podłącz do niego cokolwiek z wyjściem HDMI - może to być nawet dekoder TV. Jeśli jest obraz z dekodera to oznacza problem z kartą graficzną lub komputerem. Na początek zajrzyj do komputera - wyjmij wtyk zasilania - zdejmij boczną ściankę - włącz wtyk zasilania - włącz komp i zobacz czy kręcą się wiatraki na karcie graficznej... Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez pawluto Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Jest niebieski ekran Godzinę temu, pawluto napisał: Dlaczego kupiłeś nowy kabel ? To jest dziewczyna. Kupiła nowy kabel, bo stary był czarny i nie pasował do torebki. Torebka jest właśnie niebieska. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Han44 659 Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 To o co chodzi teraz do kompletu jest ekran niebieski. Cytuj Link to post Share on other sites
ilona24 0 Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 20 godzin temu, pawluto napisał: Spokojnie - bez nerwów. Dlaczego kupiłeś nowy kabel ? Na starym też jest niebieski ekran ? Czyli padła albo karta grafiki albo monitor. Jak sprawdzić co nawaliło ? Monitor do kumpla przenieś albo podłącz do niego cokolwiek z wyjściem HDMI - może to być nawet dekoder TV. Jeśli jest obraz z dekodera to oznacza problem z kartą graficzną lub komputerem. Na początek zajrzyj do komputera - wyjmij wtyk zasilania - zdejmij boczną ściankę - włącz wtyk zasilania - włącz komp i zobacz czy kręcą się wiatraki na karcie graficznej... Kupiłam nowy bo przy starym miałam czarny ekran Teraz, ilona24 napisał: Kupiłam nowy bo przy starym miałam czarny ekran Dziekuje 2 minuty temu, ilona24 napisał: Kupiłam nowy bo przy starym miałam czarny ekran Dziekuje A teraz jeszcze komputer mi chodzi jak krew z nosa to znaczy powoli ,zacina sie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts