Lionel100 4 Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Witam.Polrvi ktoś jakiś dobry, wciągający serial na netflixie?? Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Wszyscy zachwycają się hiszpańskim Dom z Papieru - Ja nie mogę nic powiedzieć bo go nie oglądałem nie mam zamiaru... Hiszpański język nie pasuje mi w filmach... Z Netflixa to też warto obejrzeć Squit Game. Ja mogę polecić sprawdzony serial - stranger things. Wszystkie te seriale są jednak niczym przy mega serialu - The Boys - Serial nie jest na netflixie lecz na Amazonie. Serrial wymiata i to co się w nim wyprawia to ...nie ma słow bo każdy oodcinek to zaskoczenie... Tam pomysły są takie że aż trudno uwierzyć że ktoś mógł coś takiego wymyśleć... A wykonanie - efekty specjalne to najwyższa półka filmowa. Cytuj Link to post Share on other sites
małyKrzysio 3 Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Ja polecam 3 seriale: - Gambit królowej - spokojny film, ale mnie zauroczył, jak ktoś interesuje się szachami to ,musi obejrzeć - Arcane - animowany, ale genialny, klimat brudnego steampunka w podziemnym mieście, 2 osobowości głównych bohaterek, dla mnie serial lepszy od gry - Sandman - jestem fanem komiksu, na podstawie którego zekranizowano ten serial, wiec mogę być nieobiektywny, ale jestem też fanem innych książek i komiksów, a np. Wiedzmina nie polecam. Serialowi też brakuje do komiksowego pierwowzoru, ale jest już naprawdę nieźle, miejscami mocno wciąga. Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 7 godzin temu, małyKrzysio napisał: Sandman Dla mnie mocno przeciętne flaki z olejem. 7 godzin temu, małyKrzysio napisał: a np. Wiedzmina nie polecam A ja wręcz przeciwnie, dla mnie bardzo wciągający i zdecydowanie lepszy od Sandmana Ja polecam też Altered carbon Cytuj Link to post Share on other sites
małyKrzysio 3 Napisano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2022 Jak mówiłem jestem tutaj nieobiektywny, no i ten serial to nie kino akcji, tylko taki serial z zacięciem filozoficznym. Co do Wiedźmina to długo czekałem na ekranizację, pierwszy sezon ok, ale drugi mnie zniesmaczył. Wizualnie najbardziej dobiła mnie wizja krasnoludów, te drobne wypierdki z serialu w bitwie mają powstrzymać szarżę ciężkiej elitarnej konnicy Nilfgaardu? No bez jaj... Na duży plus Cavill w głównej roli, paru innych też nienajgorzej, tylko ten scenariusz... Cytuj Link to post Share on other sites
edjazoli25 3 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Ja tam polecam Wszystkie części Stranger Things jak nie oglądałeś. Napisz co ciebie interesuje to będzie łatwiej ci doradzić. W dniu 15.08.2022 o 17:15, olo163 napisał: Dla mnie mocno przeciętne flaki z olejem. A ja wręcz przeciwnie, dla mnie bardzo wciągający i zdecydowanie lepszy od Sandmana Ja polecam też Altered carbon pewnie ze Wiedźmin musi być!! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts