BlackCoffe 14044 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Jedyne co te serwisy umieją, przywrócić telefon do ustawień fabrycznych i powiedzieć, że nie widzą usterki. 1 Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2022 To nawet nie oni przywrócili go do fabrycznych, tylko ja. Bo inaczej, wróciłby do nas, dużo szybciej, prawdopodobnie z adnocacją "tel nie przywrócony do ustawień fabrycznych". Czy jakoś tak. Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Jeszcze lepiej. Co za serwis 1 Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 2 godziny temu, Kapitan Jawor napisał: Z kartą, jest wszysko w porządku. Orange wysłało SMSa żeby zmienić kartę sim na taką, która obsłuży m.in internet LTE. Niestety, nie zdążyliśmy tego zrobić, a SMS, został usunięty (fon, musiał zostać przywrócony do fabrycznych). Jak sprawdziłeś, że z kartą SiM wszystko w porządku? 56 minut temu, BlackCoffe napisał: Jeszcze lepiej. Co za serwis Co jeśli to wina karty SiM. Wiele razy w życiu się spotkałem, że z jakimś telefonem nie chciałą karta SiM działąc prawidłowo mimo, że np na wypasionym najdroższym modelu jakimś kolegi działała bez problemu. Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Kartę sprawdzaliśmy na innym telefonie i wszystko było oki. Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 2 godziny temu, Kapitan Jawor napisał: Kartę sprawdzaliśmy na innym telefonie i wszystko było oki. Wziąłes pod uwagę, że ten telefon może mieć kaprys nie chce z ta karta SiM prawidłowo działac? Czy jak w ten tel wsadzisz inną kartę SiM np innego operatora też wysyła smsy sam? Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Kart innych operatorów, nie wsadzaliśmy, bo mamy karty tylko i wyłącznie od Orange. Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Arnoldowi chodziło o inną kartę niż ta co aktualnie jest. Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2022 (edytowane) Tak, wiem. Ja i mamuśka, mamy również karty od Orange, ale z taryfą, której nazwy nie znam, ale polega to na tym, że doładowywujemy co miesiąc konto za 30 zeta i mamy nielimitowane minuty i SMSy do wszyskich i około 15 GB internetu. Jako, że oboje korzystamy dosyć sporo z internetu (ja ogarniam większość płatności + maile i ogólne serfowanie, także nie wsadzę karty do tego złomofonu, bo nie pozbawię się dostępu do internetu na X czasu). Madre zaś, dużo pisze na Messengerze i ogląda filmki związane z ogrodnictwem. WIELKIE DZIĘKI wszystkim, którzy wypowiadali się w tym wątku. A serwisowi - kij w oko Edytowane 15 Września 2022 przez Kapitan Jawor Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Temat można zamknąć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts