seebaa 4 Napisano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 Witam panowie, potrzebuje słuchawek, do grania, słuchania muzyki, zamknięte z mocnym basem, rozglądałem sie za "gamingowymi" i wpadło mi razer kraken v3 pro, albo Hi-Fi CORSAIR VIRTUOSO RGB WIRELESS SE ale cos czuje ze te gamingowe to przerost formy nad treścią, co byscie mi doradzili, mam integre Realtek ALC1220 Cytuj Link to post Share on other sites
Elomin 65 Napisano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, seebaa napisał: mam integre Realtek ALC1220 do tej pierdziawki to kup se jakieś za stówkę nie więcej 3 Cytuj Link to post Share on other sites
seebaa 4 Napisano 6 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Przyszedłem po poradę więc Powidz jaka karta dźwiękowa i słuchawki albo coś. A nie tylko pocisk i nara bo jak nie masz nic pozytywnego do wniesienia do tego tematu to po co się udzielać? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 Zjej gościa, bo nawet nie ma pojęcia o temacie. Do tej integry spokojnie można kupić już lepsze słuchawki i efekt będzie zadowalający.Czy mają być przewodowe?Czy planujesz w przyszłości zmianę źródła tj. kupno karty dźwiękowej lub zewnętrznych dedykowanych słuchawkom sprzętów DAC/AMP? Cytuj Link to post Share on other sites
seebaa 4 Napisano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Się zastanawiałem nad bezprzewodowymi lecz przewodowe też mogą być zastanawiałem się czy nie kupić sobie Sound BlasterX G6 Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez seebaa Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 11 godzin temu, seebaa napisał: zastanawiałem się czy nie kupić sobie Sound BlasterX G6 Kup sobie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
seebaa 4 Napisano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 3 godziny temu, cooger napisał: Kup sobie A co do tego? Cytuj Link to post Share on other sites
dcieslik 53 Napisano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2022 Mam na sprzedaż Sony WH-1000xm4 w idealnym stanie, jak co to odezwij się na PW Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts