LuziQ 3277 Napisano 27 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 (edytowane) Siemanko, Jako że coraz bardziej noszę się z zamiarem sprzedaży kompa (w całości tylko i wyłącznie), prosiłbym Was o wycenę. Ale proszę o rzetelne podejście do tematu. Komp tak jak w zakładce "O mnie", ale wrzucam poniżej. Pewnie niektórzy pomyślą, dlaczego chcę sprzedać. Żadna tajemnica. Mam Zephyrusa, który na moje potrzeby wystarcza w zupełności, do niego stację dokującą, więc stacjonarka staje się zbędna to raz. Dwa, chciałbym kasę z kompa przeznaczyć na kupno samochodu Na koniec nie przedłużając, dodam że komp bez systemu. Ewentualnie mogę jakiegoś Linuxa zainstalować. CPU: i9-9900K@4,6 GHz MoBo: ROG Strix Z390-E Gaming RAM: HyperX Fury RGB 4x16GB 3200 GPU: ROG Strix RTX 3080 OC Chłodzenie CPU: Corsair H150i RGB PRO XT + 6x be quiet! Silent Wings 3 (HighRPM) PSU: be quiet! Power Zone 1000W SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB NVMe, Kioxia XG6 1TB, Samsung 860 QVO 2TB Case: Phanteks Enthoo Evolv X Oświetlenie: Corsair Node PRO RGB + LL140, obudowa podpięta do iCUE Pewnie jakbym dobrze poszukał, to znalazłbym faktury imienne (czy też nie) na zakup procka, karty graficznej, chłodzenia, obudowy, może dysku systemowego. Z góry dzięki za pomoc! Edytowane 27 Lipca 2022 przez LuziQ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts