BravoS 1 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 (edytowane) Siemka wszystkim, Szukam nowego telefonu, obecnie uzywam Samsunga A52s którym sie bardzo zawiodlem ( moze to dlatego, ze przesiadlem sie z samsunga galaxy note 10 plus ( rozbil mi sie ) - slaba bateria, scina sie zaledwie po 3 miesiacach uzytkowania, beznadziejny czytnik lini papilarnych etc) Moje wymagania: - szybkosc, szybkosc i jeszcze raz szybkosc, chce zeby dzialal plynnie, nie ma nic bardziej wkurzajacego dla mnie nizeli wolno dzialajacy telefon.... - system android - zagiete rogi ( moja slabosc ) - ekran tak z 6.7 ( przyzwyczailem sie do duzych telefonow ) - 90/120 Hz odswiezanie Nie zalezy mi w ogole na aparacie - tzn zeby te zdj byly ok ale bez szalu, nie jestem instagramowym modelem to mi tam to niezbyt potrzebne. Nie dbam rowniez o inne bajery, telefonu bede uzywac glownie do przegladania neta / sporadycznych gier ( zadne najnowsze tytuly - zwyczajne zabijacze czasu, polacz kropki itp ) Cena? okolice 3k , rozwaze propozycje troche powyzej ale bez przesady Sorki za literki, pisze z ang klawiatury/pc Z gory dzieki za propozycje Edytowane 20 Lipca 2022 przez BravoS Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Dziwne, mam realme gt me też 778 i nic nie tnie.Może realme gt2? Cytuj Link to post Share on other sites
BravoS 1 Napisano 20 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 (edytowane) Patrzylem na Realme gt 2 Pro - jedyne co mnie troszke odpycha to ten ekran, lubie telefony z zagietymi rogami, bez wydaja mi sie takie troche ceglowate .... ale dzieki za propozycje Edytowane 20 Lipca 2022 przez BravoS Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 (edytowane) Jak chcesz to mam xiaomi mi 11 ultra 12GB ram 512GB pamięci na dane. - tylko właśnie jest jedno ale, działający lecz popękany ekran xD Edytowane 20 Lipca 2022 przez RafiXll 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Samsung to z natury oznacza zawód. Tylko jeden model Samsunga mnie nie zawiódł - reszta to mega tandeta. Nie pamiętam już modelu tego fona ale był i szybki i cienki i bateria długo trzymała... Dokończył żywota jak mój kumpel z pracy zmiazdzył niechcący mu ekran... Cytuj Link to post Share on other sites
BravoS 1 Napisano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Zastanawiam sie nad OnePlus 8 pro, wiem ze telefon 2 lata ma ale podzespoly dalej spoko, cena spadla ostro, wyglad ok, wydajnosc tez chwala ludzie - co myslicie? Zastanawiam sie tez nad OnePlus 9 pro z tym ze w slabszej wersji ( koszt to mniej wiecej 8 pro w mocniejszej ) 8 pro - 12 gb/256 Snapdragon 865 9 pro - 8 gb/128 Snapdragon 888 Jak myslicie - starszy proc z wieksza iloscia ram czy nowszy z mniejszym ramem bedzie lepszy? ( ten 888 ma mieszane opinie, przegrzewanie? czy cos, podczas gdy 865 jest dosc solidnie zrobiony ) Z gory dzieki za odp Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Jeżeli chcesz czasami pstryknąć zdjęcie to nie polecał bym oneplusa 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BravoS 1 Napisano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 6 godzin temu, KwantowyYebaka napisał: Jeżeli chcesz czasami pstryknąć zdjęcie to nie polecał bym oneplusa Szczerze to wlasnie zdjęcia to tak jakoś niezbyt mnie obchodzą w sensie ok chce moc sie rozpoznac ( XD ) ale nie jestem jakims znawaca / instagramowym modelem zeby mi bardzo zależało, Wydajnośc jest moim priorytetem Ostatnio znajomy poleca mi google pixel 6 ale chyba wezme oneplusa, zbyt wiele mieszanych recek widzialem pixela Widziałem dzis reklame pewnego dziwnego telefonu, Dziwny bo 1szy raz slysze marke / bardzo ciezko go kupic Chodzi mi o ZTE nubia Z40 Pro Podespoly, wyglad - topowe aczkolwiek mam watpliwosci malo recek, mozna go kupic na praktycznie tylko 2 stronach ( jak dotąd znalazłem tylko na bludiode (mieszane recki, i pozytywne i ze scam + giztop.com - rowniez pierwsze slysze) Co myslicie? Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Ja po paru przesiadkach zdecydowałem że wracam do Samsunga jak mój OnePlus zdechnie zabawa w te chińskie półśrodki prędzej czy później ci się znudzi bo zawsze te telefony czegoś nie mają. Wiesz wspomniałem o aparacie wcześniej bo sam tak mówiłem kiedyś o po co mi to tylko że od tamtego czasu zacząłem podróżować i czasami gdzieś tam robiłem sobie zdjęcia no i w tych sporadycznych przypadkach warto było by mieć normalna kamerę. Tak tylko się rozpisuje bez powodu możesz zignorować 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Mam tak samo, tylko tęsknię za Huawei...Co bym nie kupił to mnie drażni, i idę do szafki po P30. Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 W dniu 24.07.2022 o 20:20, BravoS napisał: Szczerze to wlasnie zdjęcia to tak jakoś niezbyt mnie obchodzą w sensie ok chce moc sie rozpoznac ( XD ) ale nie jestem jakims znawaca / instagramowym modelem zeby mi bardzo zależało, Wydajnośc jest moim priorytetem Ostatnio znajomy poleca mi google pixel 6 ale chyba wezme oneplusa, zbyt wiele mieszanych recek widzialem pixela Widziałem dzis reklame pewnego dziwnego telefonu, Dziwny bo 1szy raz slysze marke / bardzo ciezko go kupic Chodzi mi o ZTE nubia Z40 Pro Podespoly, wyglad - topowe aczkolwiek mam watpliwosci malo recek, mozna go kupic na praktycznie tylko 2 stronach ( jak dotąd znalazłem tylko na bludiode (mieszane recki, i pozytywne i ze scam + giztop.com - rowniez pierwsze slysze) Co myslicie? https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-motorola-g200-8-128gb-dual-stellar-blue Możesz spróbować ta Motorolę top bebechy przynajmniej od normalnego producenta Cytuj Link to post Share on other sites
BravoS 1 Napisano 26 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 godziny temu, KwantowyYebaka napisał: https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-motorola-g200-8-128gb-dual-stellar-blue Możesz spróbować ta Motorolę top bebechy przynajmniej od normalnego producenta Wielkie dzieki za propozycje, niby lubie zakrzywione ekrany ale ten konkretny telefon ma jakis taki przyjemny dla oka ekran ladna linia - no i ta cena... szok jak tanio Dzieki za tyle odp btw Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts