mateusztbg 0 Napisano 17 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Witam Przyjaciółka poprosiła mnie o pomoc w wyborze najlepszego w tych 3 budżetach telefonu (nie może się zdecydować czy zwiększyć budżet, czy warto itp) Także prosiłbym o kilka propozycji w cenie 3500zł, 4000zł oraz 5000zł Priorytetem dla niej jest aparat. Nie ma większego znaczenia czy android czy ois Bardzo proszę o polecenie kilku najlepszych w tym budżecie telefonów, zdecyduje o zakupie konkretnie po oględzinach na żywo ale potrzebujemy jakichś godnych w tych budżetach propozycji. Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 17 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 IP 13 Cytuj Link to post Share on other sites
mateusztbg 0 Napisano 18 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 12 godzin temu, 8gwiazdek napisał: IP 13 Bardzo proszę o podanie kilku modeli w tych 3 budżetach, tak by koleżanka miała jakieś porównanie oglądając je na żywo. Bardzo proszę podać kilka modeli godnych zakupu w tych budżetach 3500-4000-5000zł Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 18 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 Nie ma co wymyślać koła na nowo. Ja jako użytkownik IP13 powiem że to bardzo dobry telefon. Długie wsparcie producenta, stabilny soft i bardzo dobre zdjęcia. Całą resztę masz tutaj, ja nie odwale za Ciebie ani za Twoją koleżankę roboty w postaci wyboru, bo nie jestem w stanie zgadywać np. jakie walory estetyczne powinna posiadać upragniona przez nią słuchawka. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts