Arnold 925 Napisano 1 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Według dodatki do Firefox Country Flag+ benchmark.pl i jego forum są w stanach zjednoczonych Chodzi o to gdzie umiejscowione są serwery, na których się znajduje czy źle wykrywa dodatek? Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 1 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 14 minut temu, Arnold napisał: Według dodatki do Firefox Country Flag+ benchmark.pl i jego forum są w stanach zjednoczonych Według mnie w Etiopii, wnioskuję po częstych lagach. Link to post Share on other sites
Navier 373 Napisano 1 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Benchmark jest za Cloudflare, stąd USA. Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 14 godzin temu, Arnold napisał: Według dodatki do Firefox Country Flag+ benchmark.pl i jego forum są w stanach zjednoczonych Chodzi o to gdzie umiejscowione są serwery, na których się znajduje czy źle wykrywa dodatek? kiepskiej wtyczki używasz , zainstaluj Shodan Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 3 godziny temu, cyna76 napisał: kiepskiej wtyczki używasz , zainstaluj Shodan Kiepskiej bo mniej szczegółowych, szczegółów pokazuje? Najważniejsze pokazuje jedna i druga Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 26 minut temu, Arnold napisał: Kiepskiej bo mniej szczegółowych, szczegółów pokazuje? Najważniejsze pokazuje jedna i druga to w takim razie nie rozumiem po co założyłeś ten temat ... Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 4 godziny temu, cyna76 napisał: to w takim razie nie rozumiem po co założyłeś ten temat ... Jak zrozumiesz daj znać. Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 1 minutę temu, Arnold napisał: Jak zrozumiesz daj znać.ty się Ty nawet nie zrozumiałeś o co pytasz ... Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 3 minuty temu, cyna76 napisał: Ty nawet nie zrozumiałeś o co pytasz ... Ja rozumiem, ale nie muszę ci tłumaczyć. Skoro tu piszesz to chyba wiesz o czym, a jak nie to wypad. Trolle sie wyrywa jak chwasty. Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Teraz, Arnold napisał: Ja rozumiem, ale nie muszę ci tłumaczyć. Skoro tu piszesz to chyba wiesz o czym, a jak nie to wypad. Trolle sie wyrywa jak chwasty. wtyczka którą ci podałem pokazuje cloudflare (o ile wiesz co to jest) twoja nie , więc usuń konto troglodyto i nie szczekaj jak ktoś ci chce pomóc Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Panowie spokój! Zamykam bo ta dyskusja do niczego dobrego nie prowadzi. 3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts