Skocz do zawartości

1050ti - ile to może być warte :)

Recommended Posts

Dzień dobry.

Ponieważ kilka dni temu stałem się posiadaczem 3060ti trzeba by się pozbyć "staruszka" 1050ti.

Niestety nie bardzo wiem ile może on być warty.

Ogólnie wszystko sprawne, nie był podkręcany bo i w gry wówczas nie bardzo grałem.

Kupiona w styczniu 2019 roku.

Nie wiem czy mam jeszcze pudełko - musiałbym sprawdzić.

Będę wdzięczny za jakieś rady.

Dokładnie , akurat przez weekend tylko telefon pod ręką u mnie . 

Takie wersje  klienci lubią . Wystaw za powiedzmy  550 może więcej i obniżają co kilka dni . Karty cały czas tanieją więc tempo korekty cenowej powinno być wysokie . 

44 minuty temu, jakub1t napisał:

Dokładnie , akurat przez weekend tylko telefon pod ręką u mnie . 

Takie wersje  klienci lubią . Wystaw za powiedzmy  550 może więcej i obniżają co kilka dni . Karty cały czas tanieją więc tempo korekty cenowej powinno być wysokie . 

Ceny kart graficznych w Polsce nie spadają, wręcz ostatnio nawet trochę podrożały. Systematycznie obserwuję ceny kilku modeli rtx 3070 (msi suprim, trio i asus tuf) w najbardziej popularnych sklepach polskich. Mijasz się z prawdą. Karty w Polsce potaniały ale żeby napisać cały czas tanieją jest nieporozumieniem. 

• Że co, proszę? 1
Godzinę temu, ADR15 napisał:

Wystarczy wpisać w allegro, ceny zaczynają się od 600 PLN.

Wczoraj zaczynały się od 450zł (1050ti)  , a widziałem i po 400 .  

https://allegrolokalnie.pl/oferta/msi-gtx-1050-ti-gaming-krakow

Wersja identyczna 

Jak ktoś sprzeda 1050ti za 600 to gratuluję szczęścia , wszystko jest możliwe . Ja jak coś sprzedaje to raczej mam kupę maili z propozycją cenową dużo niższą . 

3 godziny temu, Alcedo1 napisał:

Ceny kart graficznych w Polsce nie spadają

Mówimy o kartach za 500 zł a te spadają 1060 6gb 1650 rx580 8gb  w okolicach 600-650zł . Ceny z tego tygodnia , a okazje pewnie nawet taniej . 

Edytowane przez jakub1t
  • Lubię to 1
7 godzin temu, jakub1t napisał:

Wczoraj zaczynały się od 450zł (1050ti)  , a widziałem i po 400 .  

https://allegrolokalnie.pl/oferta/msi-gtx-1050-ti-gaming-krakow

Wersja identyczna 

Jak ktoś sprzeda 1050ti za 600 to gratuluję szczęścia , wszystko jest możliwe . Ja jak coś sprzedaje to raczej mam kupę maili z propozycją cenową dużo niższą . 

Mówimy o kartach za 500 zł a te spadają 1060 6gb 1650 rx580 8gb  w okolicach 600-650zł . Ceny z tego tygodnia , a okazje pewnie nawet taniej . 

Szkoda że ceny nowych nie spadają tak szybko.