Yakuza25 0 Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Część, postanowiłem dzisiaj sformatować system, zacząłem około 9:00 i od 2h stan utrzymuje się na 99%. Wybrałem opcję z usunięciem wszystkich danych z każdego dysku (mam 2 SSD). To długie oczekiwanie już powoli zaczyna mnie irytować i nie wiem ile to jeszcze może potrwać. Czy taka sytuacja jest normalna? Czy można to jakoś przyspieszyć? Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Zależy od pojemności dysków ale nie radzę wyłączać komputera Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 2 godziny temu, Wik-Mar napisał: ale nie radzę wyłączać komputera A co takiego strasznego może się wydarzyć jeżeli autor tematu i tak wybrał opcję czyszczenie dysku ? Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Może już nie uruchomić komputera a w najgorszym przypadku padną dyski. I musiałby stawiać Windows na nowo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts