zoltan2 253 Napisano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Witam Mierze się z wyborem VPN pod streaming. Ma być tanio i nie zawodnie, bo jakże by inaczej. Korzystać będę na terenie niemiec. W użyciu będzie Polski Netflix i Canal+, może coś jeszcze. Wyjdzie w praniu. Te dwa na pewno. Nigdy nie miałem potrzeby korzystać z VPN więc trochę mnie przerażają ceny i problemy innych. Możecie mi coś doradzić konkretnego? Rozliczenie miesięczne póki co. Dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 4 godziny temu, zoltan2 napisał: tanio i nie zawodnie Te dwa przysłówki nie mają prawa łączyć się w jednym zdaniu. NordVPN - jak ma być dobrze A jak ma być tanio to poproś jakiegoś kolegę w Polsce żeby na swoim łączu wystawił ci serwer VPN Cytuj Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Godzinę temu, 8gwiazdek napisał: Te dwa przysłówki nie mają prawa łączyć się w jednym zdaniu. NordVPN - jak ma być dobrze A jak ma być tanio to poproś jakiegoś kolegę w Polsce żeby na swoim łączu wystawił ci serwer VPN o ile ma router ze sprzętową akceleracją dla ipsec Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Nordvpn słyszałem że są problemy właśnie z netflixem i że często rozłącza itd. no i to za miesiąc 63 zł. Paranoja. Żaden serwer VPN nie wchodzi w grę. Coś innego? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts