BeF1990 0 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania podstawowe podzespoły komputera: Procesor: Intel Core 2 Duo E4500 - 110,00 zł Pamięci RAM: DDR2 Patriot 2x1GB 800MHz - 90,00 zł (dożywotnia gwarancja) Karta graficzna: ZOTAC GeForce GTS250 512MB - 220,00 zł (8 miesięcy gwarancji) Klikając na nazwy, otworzy się strona na allegro gdzie wystawiłem wszystkie przedmioty. Części chce sprzedać ponieważ niedawno dokonałem dość poważny upgrade swojego komputera. Nie ukrywam, że z podzespołami tymi rozstaję się dość niechętnie ponieważ sprawdziły się w 100%, no ale nie widzę sensu w obecnej sytuacji trzymać ich, aby się marnowały. Ceny mam nadzieję nie są wygórowana, dodatkowo wszystkie części zapakowane są w oryginalne opakowania, posiadają wszystkie akcesoria (kable, przejściówki, płytki ze sterownikami, instrukcje itp) oraz są sprawne. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kupna. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt mailowy (szymon.siudak@gmail.com). EDIT: Płyta główna oraz jeden komplet pamięci RAM już są sprzedane... Zapraszam i zachęcam do kupna reszty podzespołów. EDIT2: Chłodzenie na procesor też już zostało sprzedane. Został jeszcze procesor, karta graficzna i jeden komplet pamięci RAM (2x1GB). EDIT3: Wystawiam jeszcze raz tylko taniej. Zapraszam EDIT4: Karta graficzna już sprzedana. Zachęcam do zakupu RAMu i procka. Edytowane 31 Lipca 2011 przez BeF1990 Link to post Share on other sites
Recommended Posts