Mieciu121 4 Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Witam Jaki telefon polecicie z bardzo dobrym aparatem w przystępnej cenie ? Zależy mi aby robił bardzo dobrej jakości zdjęcia super macro. Dodam iż aktualnie mam Asusa zenfone zoom s Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Mieciu121 Cytuj Link to post Share on other sites
Bastazar 129 Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 P30 Pro lub Poco F3 Pro, dodatkowo warto zainstalować Gcam. Równie dobre powinny być Samsungowe galaktyki (możliwie wyższe modele) i ewentualnie Mi 10 Pro. Odpowiednia konfiguracja Gcam pod macro powinno spokojnie wyciągać ładne i ostrze zdjęcia z tych telefonów. Cytuj Link to post Share on other sites
marcela28 0 Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 A czy korzystaliście z takich specjalnych nakładek na aparat? Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Co znaczy w przystępnej cenie? 2. Do czego te zdjęcia? 3. I tak się skończy na tym, że nic nie kupisz bo nie jesteś świadomy własnych potrzeb i o czym napisała, a super macro to tylko przy: - statywie - sankach - obiektywie przynajmniej 2:1 - Aparacie - odpowiednim oprogramowaniu Wybacz za bezpośredniość, ale taka prawda. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez zoltan2 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Driveby 33 Napisano 9 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Czy pod super macro rozumiesz skalę odwzorowania większą niż 1:1? Jeśli tak, to powodzenia telefonem... Jeśli wystarczy Ci zwykłe makro lub close-up, to poszukaj aplikacji telefonicznej, która robi tzw. focus-stacking. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts