Pawian 2 Napisano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Witam, posiadam dekoder od multimedii (w 2015 kosztował aż 109 zł, więc chyba nie szmelc) , ale z jakichś powodów nie działa na nim usb - nie widzi go. Próbowałem zaktualizować sterowniki, ale też nie zadziałało z nie wiadomego powodu. Moje pytanie: czy znajdę jakieś taniutkie urządzenie, które obsługiwałoby usb i filmy na nim nagrane? Takie do starego tv z wejściem scart (popularne eurozłącze). Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Taniutkie urządzenie ze scart na dodatek, to to tylko jakiś używany staroć. Trudno takiego wskazać. Cytuj Link to post Share on other sites
Pawian 2 Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 bez dekodera, tylko by usb wpiąć. Ewentualnie jakaś przejściówka. Telewizor stary crt z 1993 jakby co. O ile wgl są takie przejściówki do tv Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Kiedyś miałem DVD player i czytał filmy z USB. Miał scart i hdmi nawet. Są przejściówki HDMI to scart, lecz nigdy nie korzystałem. Cytuj Link to post Share on other sites
kola01 12 Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 W dniu 19.12.2021 o 21:35, Pawian napisał: Witam, posiadam dekoder od multimedii (w 2015 kosztował aż 109 zł, więc chyba nie szmelc) , ale z jakichś powodów nie działa na nim usb - nie widzi go. Próbowałem zaktualizować sterowniki, ale też nie zadziałało z nie wiadomego powodu. Moje pytanie: czy znajdę jakieś taniutkie urządzenie, które obsługiwałoby usb i filmy na nim nagrane? Takie do starego tv z wejściem scart (popularne eurozłącze). A w jaki to niby sposób chciałeś aktualizować sterowniki USB w dekoderze, który ma zamknięty system???? I skąd w ogóle planowałeś je pobrać??? Jeśli dekoder kosztował 109 zł, to jednak musiał być to wyjątkowy szmelc. W takiej cenie ciężko było wtedy zwykły tuner do naziemnej kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts