under555 10 Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) cześć, jakie słuchawki byście polecili true wireless z pudełkiem tak do 200zł?czas pracy na baterii jest istotny i kształt - coś bardziej jak airpodsy lepiej niż takie dziwnokształtne jak np. sony z serii xm bo wtedy to loteria czy będą mamie do ucha pasowałyNo i niech to nie gra jak totalny paździeż.Ewentualnie droższy model ,który często na promocji bywa możecie podesłać - to na prezent ma być dla mamy ale jak pamiętam moje przeboje z tym,że mi słuchawki różne z uszu wypadały to coś bardzo uniwersalnego bym dla mamy chciał. Edytowane 6 Grudnia 2021 przez under555 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Jakie będzie ich główne wykorzystanie? Muzyka, filmy, rozmowy? Rozumiem, że dokanałowe słuchawki odpadają i skupiamy się na dousznych ala Airpods? Cytuj Link to post Share on other sites
under555 10 Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 muzyka ale i podcasty głównie chodzi mi o budowę np. airpods pro moich. Wiem,że wiele słuchawek jest fikuśnych pod kątem kształtu jak np. sony xm3/4 i czegoś takiego muszę uniknąc bo albo podejdzie do ucha albo nie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts