ogi 0 Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Cześć mam 1 trochę krzywy pin na złączu RGB Header (dokładnie to ten 2 od lewej), myślicie ze to duży problem czy może bez problemu wszystko będzie dzialac? Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Nóż kuchenny / kombinerki i doginasz... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ogi 0 Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 6 godzin temu, Rebelmind napisał: Nóż kuchenny / kombinerki i doginasz... Pin się nie złamie? Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Nie powinien, jest dość gruby. Gorzej z pinami od CPU w sockecie Mój CPU bez jednego pracuje 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Złamać by się mógł jakbyś go trzymał na dworze przy minusowych tempach i gwałtownie szarpnął. Przy kompie siedzącym w domu / biurze - jeśli będziesz delikatnie acz stopniowo doginał - nic się nie powinno stać, tak jak pisze @bonuz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Ja bym tylko noża użył, nie kombinerek ( na wyłączonym PC, z zasilaczem odłączonym od zasilania ). Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Miałem to samo na mojej obecnej płycie. Nóż kuchenny z tępym końcem żeby nic nie przerysować i delikatne prostowanie. Pin jest dość gruby, dało się go wyprostować i złącze działa bezproblemowo. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts