quel 0 Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Witam, Prawy analog wariuje, nic nie robię lub obracam kamerę w prawo a ten sam z siebie obraca ją potem w lewo. Wizualnie sama "gałka" jest przekrzywiona trochę w lewo. Rozkręciłem, sprężone powietrzne, ale nic z tego. Brak gwarancji, pozostaje serwis i wlutowanie nowego? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tak, do wymiany. Serwis? Jak się nie czujesz na siłach, to tak. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
browarpll 109 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Wymiana wymaga podstawowej wiedzy o lutowaniu i posiadaniu odpowiedniego sprzętu, mały spojler: transformatorówka z PRL'u średnio się nadaje. Jeżeli masz kupować sprzęt specjalnie do wymiany gałki w padzie to oddaj ja do serwisu. I mała podpowiedz: wymień od razu obydwa. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
quel 0 Napisano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Nie, nie znam się na takich rzeczach, tylko chciałem dopytać, dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts