Pejo_ 11 Napisano 2 Października 2021 Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Witam Nie wiem czemu nie mogę postawić systemu na nowo. Wchodzę do biosu ustawiam na botowanie z CD-R czy później z pendrive, bo mam system na pendrive jak i na płycie i dalej to samo. Jak zaczyna sie instalacja systemu, wyskakuje pierwsze okno z wyborem języka, format godziny i klawiatura lub metoda wprowadzania. Klikam dalej i tu pojawia sie blad w postaci informacji Okna z nadpiska Załaduj Sterownik a tresc w oknie jest taka: Brak wymaganego przez komputer sterownika nośników. Moze to byc sterownik stacji dysków DVD, dysku USB lub dysku twardego. Jesli masz dysk CD lub DVD albo dysk Flash USB ze sterownikami wloz go teraz Uwaga: jeśli nośnik instalacyjny systemu Windows znajduje sie w stacji dysków DVD lub na dysku USB, możesz go bezpiecznie wyjąc w celu wykonania tej czynności. Ktos wie moze w czym tkwi problem ?? Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 2 Października 2021 Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Przekaz jest prosty podczas instalacji potrzebujesz zapodać sterownik kontrolera dysków albo chipestu (w zależności od modelu płyty), Wchodzisz na stronę producenta płyty głównej, znajdujesz sterowniki i wrzucasz je na pena, może być ten sam na którym jest instalka windowsa i w odpowiednim momencie je wskazujesz. Podpowiem muszą to być katalog z .inf Cytuj Link to post Share on other sites
browarpll 109 Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Bardzo pomocna była by informacja na jakim sprzęcie i jaki system instalujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts