master25051992 7 Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Witam, od pewnego czasu poszukuję słuchawek głównie z przeznaczeniem do XBSX (czat głosowy w grach) i dodatkowo czasem do PC. Przeglądałem trochę artykułów ale niestety znaczna część to marketingowy bełkot podszyty kontraktami z markami i na nic realnie nie potrafię się zdecydować. Więc tak w skrócie szukam: Budżet : Słuchawki przewodowe ~400/500zł, bezprzewodowe kompatybilne z XB ~800zł. Jednakże budżet jest kwestią mniej istotną jeśli słuchawki warte są swojej ceny. Czego potrzebujesz?: Słuchawki wokół-uszne z mikrofonem Przeznaczenie: Czat głosowy XBOX series X połączony z graniem + muzyka na PC. Źródło: XBOX Series X, PC integra mobo Asus Strix z270FOczekiwania: Kompatybilność z XBOX series X, preferuję słuchawki z mięsistym bassem czyli raczej konstrukcja zamknięta, ciepła barwa/ciemne brzmienie. Nie lubię nauszników z ekoskóry, albo skóra albo welur/materiał.Inne: Poprzednie słuchawki z których jestem bardzo zadowolony - Superlux HD662 (bez dopisku F/B) - niestety są bez mikrofonu. A Pad Xbox wymaga jacka L/P kanał + micro w jednym. Będę wdzięczny za każdą pomocną odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Z przewodowych ale bez mikrofonu to polecam ISK HD9999. Cytuj Link to post Share on other sites
master25051992 7 Napisano 25 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Nie taki jest temat dyskusji, słuchawki są przeznaczone głównie do Xboxa i wymagam mikrofonu. Cytuj Link to post Share on other sites
master25051992 7 Napisano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Czy słuchawki beyerdynamic CUSTOM GAME będą warte swoje ceny ? Przeglądałem stronę producenta, może nie są bezprzewodowe i wychodzą poza zakres cenowy ale chyba mają wszystko czego potrzebuję. Chyba że jako Laik po prostu nie widzę jakiegoś oczywistego faktu który jest w nich problematyczny. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 28 Września 2021 Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Całkiem dobre, aczkolwiek cena ciut za wysoka. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts