fif31976 1 Napisano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Witam. Prosze o pomoc wyborze myszki,koniecznie bezprzewodowej i symetrycznej gdyż jestem leworęczny a żona praworeczna. Cytuj Link to post Share on other sites
DreamerDream 46 Napisano 10 Września 2021 Udostępnij Napisano 10 Września 2021 (edytowane) "koniecznie bezprzewodowej i symetrycznej gdyż jestem leworęczny a żona praworeczna. " Nie lepiej dwie myszki? Wiem, że to wymaga wydania 2x kasy, ale dzięki temu twoja żona może sobie kupić myszkę jaką chce (choćby z profilem dla praworęcznych), a że nie na kabel, to nie będzie problemów z przypinaniem/odpinaniem myszki. Na start polecam zapoznać się z tym i podać jak najwięcej informacji ile będziesz w stanie, bo nie podałeś zbytnio czego dokładnie szukasz. Też jest kwestia, czy bawisz się w windows profile dla leworęcznych (podmiana lewego klawisza myszki z prawym), bo np. masz takiego Corsair M55 (wiem, że na kabel, ale podaje tylko jako przykład), który może i do najlepszych nie należy, ale ma funkcje szybkiej podmiany profilu dla leworęcznych i praworęcznych co też może być dużym plusem. Chociaż nie wiem, czy są jeszcze jakieś myszki z taką funkcją. Na chwile obecną różnie dobrze można Ci odpisać Trzymaj i sobie coś wybierz bo nie podałeś szczegółów większych (nawet ceny) https://www.morele.net/kategoria/myszy-dla-graczy-27/,,,,,,,,0,,,,9014O372644,29712O936495/1/?noi https://www.x-kom.pl/g-6/c/385-myszki-bezprzewodowe.html?f[2971][43596]=1&f[2985][43613]=1 BTW z filtrami "uniwersalna i symetryczna" uważaj, bo często sklepy/producenci przekłamują i nie biorą pod uwagę przycisków, więc często są kwiatki w stylu mysz symetryczna/uniwersalna, ale z dodatkowymi przyciskami po lewej stronie (dla praworęcznych). Edytowane 10 Września 2021 przez DreamerDream Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 10 Września 2021 Udostępnij Napisano 10 Września 2021 Najlepiej podaj jeszcze budżet. Ja mógłbym polecić G900/903 od Logitecha, ale tania to ona nie jest. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts