WPRD700 230 Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Naszła mnie ochota na ponowne ogranie KCD, jednakże tym razem na Steamie (wcześniej przechodziłem na Epicu). No i utknąłem, bo coś skrypt w grze się nie uruchamia. Dokładnie w Neugofie, "Pogoń się zaczęła". Trzeba znaleźć tych 2 bandytów, którzy miedzy sobą rozmawiają i jeden z nich ginie. Żeby ruszyć dalej trzeba od denata zabrać kopystkę. No i tu jest problem, bo po wejściu do lasu od razu mi się odpala "przeszukaj bandytę", z którym nic nie można zrobić. O ile dobrze pamiętam, to można było do nich po cichu podejść i podsłuchać dialog między nimi. Ktoś grał ostatnio i miał podobny problem? Link to post Share on other sites
sadektom1979 0 Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 Ja właśnie też ogrywam ponownie, ale nie miałem tego problemu. Kopystka jest w inwentarzu więc albo ukradnij ją temu bandycie lub go zabij i wyciągnij ze zwłok (i tak by go zabił ten drugi) Link to post Share on other sites
Recommended Posts