JAccA90 84 Napisano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Witam wszystkich zwolenników chłodzenia wodnego. Zajmuję się hobbistycznie produkcją custowmowych części LC głównie rzerwuarów i distroplate, ale zdarzają czasem topy do pomp, panele do obudów itp. W tym poście mam kilka gratów do sprzedania 1. Dual top na pompy D5 - 150zł + kw 2. Rezerwuar o wymiarach 150x150x20 z 4 wyjsciami - 150zł +kw 3. Combo 3x distroplate do obudowy Phanteks Enthoo Luxe 2 ( klient zamówił ale nie zapłacił i leży a szkoda więc może komuś innemu się przyda) 500zł +kw 4. Wisienka na torcie wygięty podwójny rezerwuar / distroplate do obudowy TT Tower 900 - tutaj top może być przygotowany indywidualnie pod klienta więc zdjecia są poglądowe - 1000zł +kw Jeśli ktoś by potrzebował jakiś innych customowych cześci zapraszam na priv Tym czasem zapraszam do kupna Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
JAccA90 84 Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Up. Dual top D5 sprzedany!Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
JAccA90 84 Napisano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Up. Obniżka cen!2. Rezerwuar o wymiarach 150x150x20 z 4 wyjsciami - 100zł +kw3. Combo 3x distroplate do obudowy Phanteks Enthoo Luxe 2 ( klient zamówił ale nie zapłacił i leży a szkoda więc może komuś innemu się przyda) 350zł +kw4. Wisienka na torcie wygięty podwójny rezerwuar / distroplate do obudowy TT Tower 900 - tutaj top może być przygotowany indywidualnie pod klienta więc zdjecia są poglądowe - 800zł +kwWysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts