Devox 15 Napisano 14 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Mam do sprzedanie konsolę Xbox 360 (Czarna) nie przerobioną , nie banowaną , była używana mniej niż tydzień . Gwarancja rozruchowa obowiązuje do 27 sierpnia . Wraz z grą Red Dead Redemption . Konsola jest w stanie idealnym , bardzo mało z niej korzystałem . Oczywiście dodaje pełne okablowanie , zasilacz , bezprzewodowy pad , oryginalny hedset - wszystko co było w pudełko wraz z nim . Jedynie pad na ryskę w kolorze czarnym , widać to jedynie pod światłem , ale nawet wygląda to dość estetycznie . Ryska nie jest duża , a i tak zasłania ją ręka . Wersja konsoli Elite 120GB , rożni się od innych tym że ma poprawione chłodzenie i praktycznie nie ma szans na RROD . Na dysku mam dużo ilość dem z xbox live , za prośbą mogę ją zostawić (jeśli potrzebna pełna lista piszcie). Nie ma problemu z wystawieniem na Allegro , choć będzie to kosztowało 10-20zł więcej przez prowizje naliczaną przez allegro . Na razie cena wywoławcza 600 zł . W razie pytań piszcie Jest pierwszy klient , w poniedziałek wysyłam mu wysyłam mu kuriera , no chyba że dacie więcej niż 600 zł, i tak cena korzystna w porównaniu z konkurencją Link do aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1718932408 Edytowane 13 Lipca 2011 przez Devox Link to post Share on other sites
Recommended Posts