mmajki91 0 Napisano 18 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2021 Cześć, Dwa tygodnie temu przeprowadziłem się do nowego mieszkania. Po dwóch dniach od przeprowadzki, mój telewizor zaczął się dziwnie zachowywać. W pewnym momencie zgasł i zapętliło się logo samsunga "Qled TV" (pic.1) . Kiedy telewizor łaskawie się zbootował, po chwili gasł w taki sposób jak na obrazku 2 i znów zaczynał się zapętlać. Jedyny sposób na wyłączenie TV, to wyjęcie kabla zasilającego. Instalacja elektryczna w domu jest w 100% ok (sprawdzone przez elektryka). Oddałem telewizor na gwarancję (rekojmia), ale pośrednik stwierdził, że u nich nie występuję opisany przeze mnie problem. Postanowili oddać sprzęt do producenta i poczekać na jego opinię. Oczywiście gwarancji nie uznali. Czy waszym zdaniem, może to być problem w nowym mieszkaniu? Jakieś zakłócenia w nowym budownictwie? Czy może pośrednik miał szczęcie i telewizor po dłuższym "postoju" włączył się na kilka godzin, bez żadnych problemów? Z góry dzięki za wszelkie porady. Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 19 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 A skąd nam to wiedzieć......czekaj, aż wróci do Ciebie znowu, albo niech producent wystawi diagnozę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts