Michaelz 71 Napisano 9 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Witam, Poszukuję TV typowo pod netflixa, youtube i oglądanie sportu. W wymaganiach mam tylko, żeby był minimum 65' i miał ambilight bo miałem już philipsa z ambilight i bardzo mi sie podobał efekt jaki to daje. Jedyny minus to był soft TV bo wtedy philips nie robił jeszcze swoich tv na androidzie tylko tym ichniejszym bullshitowym sofcie. Cena: 4-5k. Cytuj Link to post Share on other sites
GJ1990 26 Napisano 9 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Jeśli nie przeszkadza Ci Tizen, to Samsung QE65Q65TA powinien się bardzo dobrze sprawdzić pod kątem sportu, czy filmów. Ma bardzo dobre kolory, ostrość czy odwzorowanie szczegółów. Teraz jest w niższej cenie, więc myślę, że warto https://www.x-kom.pl/p/1009428-telewizor-60-69-samsung-qe65q65ta.html Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 9 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 2 godziny temu, GJ1990 napisał: Jeśli nie przeszkadza Ci Tizen, to Samsung QE65Q65TA powinien się bardzo dobrze sprawdzić pod kątem sportu, czy filmów. Ma bardzo dobre kolory, ostrość czy odwzorowanie szczegółów. Teraz jest w niższej cenie, więc myślę, że warto https://www.x-kom.pl/p/1009428-telewizor-60-69-samsung-qe65q65ta.html ale nie mam ambilight i co to jest Tizen? Cytuj Link to post Share on other sites
GJ1990 26 Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 W dniu 9.07.2021 o 14:05, Michaelz napisał: ale nie mam ambilight i co to jest Tizen? Tizen to po prostu ich system. Mam Samsunga i powiem Ci, że jak dla mnie jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 @autor Co do kwestii technicznych ekranu, odświeżania, imput lagu nie oceniam Co do kwestii oprogramowania to jeżeli lubisz korzystać w wielu aplikacji na tv to wg mnie tylko android... Miałem Samsunga, teraz ma philipsa z androidem i wg mnie niebo a ziemia jeżeli chodzi o możliwość instalacji apek. Jak wystarczy ci netflix i YT to pewnie nie zauważysz różnicy. Ja nie kupię już tv bez androida choć pewnie tez ma wady jakieś.... Cytuj Link to post Share on other sites
mistela222 123 Napisano 12 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Netflix ma trochę (coraz więcej) filmów w Dolby Vision i warto kupić telewizor obsługujący ten format. Niedawno kupowałem tv ale mój budżet był w okolicy 3k. więc się nie wypowiem co do konkretnego modelu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts