TRACZKOLWIEK 13 Napisano 8 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Przedmiotem sprzedaży są 3 wentylatory firmy Noctua, w pełni sprawne. W skład sprzedawanego zestawu wchodzą: 2x Noctua NF-P12-PWM 1x Noctua NF-P12 4 gumowe kołki i 8 podkładek antywibracyjnych Low noise adapter NA-RC6 + Extension NA-EC1 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Licytacja BEZ CENY MINIMALNEJ OD 1zł LINK ALLEGRO darmowa dostawa do paczkomatu Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3725 Napisano 10 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Witaj. Mam wrażenie, że coś już od Ciebie kupowałem więc zapytam tylko: byłaby jakaś konkretna cena kup teraz all 3, z pominięciem allegro? Oczywiście z przedpłatą. Pzdr 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TRACZKOLWIEK 13 Napisano 11 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Nie wiem jak je wycenić, ile za nie wołać? Dlatego też dałem na licytację BCM. Jak masz jakąś konkretną propozycję to napisz PW Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts