Bilobon 2 Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Poszukuję smartfona do maksymalnie 4000 zł.Oprócz podstawowych funkcji smartfona, oczekuję dobrego aparatu i dobrej jakości nagrywania filmów. Chciałbym żeby bateria wytrzymała chociaż jeden dzień, przy umiarkowanym użytkowaniu.(fb, Messenger, przeglądanie internetu+ chwila na youtube)Granie mobilne mnie nie interesuje. W gre wchodzą tylko nowe urządzenia. Myślałem nad iphone 12, tylko nigdy nie miałem styczności z ios. Co powinienem wybrać? Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Imo to wszystko co wymieniłeś a nawet więcej (bo bateria 1d, to nie jest żadna rewelka) da się na andku spokojnie w kwotach 1,5-2k kupić. Co do Apple się nie wypowiadam. Edytowane 25 Czerwca 2021 przez pendzel_3 Cytuj Link to post Share on other sites
Bilobon 2 Napisano 25 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Mógłbyś podać jakiś przykładowy? Zobaczyłbym recenzję na youtube Cytuj Link to post Share on other sites
Bilobon 2 Napisano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Czyli nawet nie warto patrzeć na iphona12. Byłem ciekawy ios ale nie chcę słabszego sprzętu. Zobaczę recki i testy samsunga. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts